Lue Käytännön Maamies digilehtenä

Postin työntekijät ovat lakkoilleet viikolla 47-48. Tämän johdosta voi olla, että osa tilaajista ei saa uusinta KM:ää perjantaina 27.11.2015. Kestotilaajille lehden mukana tulevat myös Maatalouskalenteri 2016 ja Maatilayrityksen ajopäiväkirja.

Uusin KM-lehti on kuitenkin kaikkien kestotilaajien luettavissa jo nyt! Digilehdet ovat luettavissa klikkaamalla mustasta yläpalkista kohtaa Digilehti.

Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt sähköisiin palveluihimme KM:n kestotilaajana, tee se nyt saman tien. Tarvitset jonkin vanhan lehden, jossa on 5-numeroinen tilaajanumerosi (ennen tilaajan nimeä). Tilaajanumero löytyy myös laskusta. Tilaajanumeron tarvitset vain rekisteröityessäsi ensimmäisen kerran.

Rekisteröitymisen jälkeen voit kirjautua sisään antamallasi sähköpostiosoitteella ja salasanallasi. Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden salasanan Olen unohtanut salasanani -linkistä. Uusien käyttäjien ja uuden salasanan pyytäneiden tai muita käyttäjätietoja muuttaneiden käyttäjätunnukset astuvat voimaan vuorokauden sisällä.

Pysy mukana maatalouden kehityksen kärjessä ja lue Käytännön Maamies!