Kestotilaajan edut

Tämä sisältö vaatii tilauksen. Kirjaudu sisään jos olet tilaaja.

Käytännön Maamiehen kestotilaajana saat runsaasti rahanarvoisia etuja. Etujen arvo on vuonna 2023 jopa 502,86 euroa (sis. alv).

  • Kasvikat€, arvo 73,16 €.
  • Peltokasvien kasvinsuojelu 2023 -kirja, arvo 38,50 € (sis. alv 10 %). Kirja lähetetään KM2-lehden liitteenä.
  • TTS-Kone-verkko-ohjelma, arvo 99,20 € (ohjelman vuosipäivitys kesäkuussa 2023).
  • TTS-Manager-verkko-ohjelma, arvo 148,80 € (ohjelman vuosipäivitys kesäkuussa 2023).
  • Talousviisas maatilayritys -kirja, arvo 46,20 €. Kirja lähetetään KM10-lehden liitteenä.
  • Maatalouskalenteri 2024, arvo 41,80 € (sis. alv 24 %). Kalenteri lähetetään KM11-lehden liitteenä.
  • 8 numeroa Traktoripörssi-lehteä, arvo 55,20 € (sis. alv 10 %). Traktoripörssit lähetetään lehtien KM1-2, KM4-6 ja KM8-10 liitteenä.

Saadakseen edun, kestotilauksen on oltava voimassa ko. lehden ilmestyessä.

TTS-Kone  ja TTS-Manager ovat selaimella toimiva palveluja. Kun kirjaudut digilehden tunnuksilla sivuille, sivun oikeaan reunaan ilmestyy kuvake ”Siirry TTS-koneeseen” ja Siirry TTS-Manageriin”. Ensimmäisellä käyttökerralla on hyväksyttävä käyttöehdot.

Näiden lisäksi KM:n kestotilaajat saavat kaikille lukulaitteille soveltuvan digilehden sekä pääsyn vanhojen lehtien digitaaliseen arkistoon.

Digilehteä pääset lukemaan yläpalkin kohdasta Digilehti. Vanhoja lehtiä pääset selaamaan yläpalkin kohdasta Digilehti -> Lehtiarkisto.

KM- ja KMVET -lehdissä olleet listaukset meijereistä, teurastamoista, maanparannusaineiden myyjistä ja biokaasulaitoksista löydät kohdasta Kartat.

Ladattavat tiedostot –kohdasta löydät viimeisimmät taulukot kalkitusaineista ja niiden nopeavaikutteisuudesta sekä yhteystiedot. Täältä löytyvät myös pdf:inä kasvinsuojelu-urakoinnin lohkoerittely ja viljelymuistiinpanojen lohkokortti.

Kartat

Ladattavat tiedostot

TTS-Ohjelmat