Tee kauppoja Farmarin Pörssissä

Kirjautumalla Farmarin Pörssiin KM- ja KMVET-lehtien kestotilaajat osallistuvat automaattisesti 1 000 € matkalahjakortin arvontaan. Tilojen välisessä kauppapaikassa selviää mihin hintaan rehua ja peltoa on tarjolla tai tehdä siellä voi tehdä oman ostoilmoituksen.

Uudistunut Farmarin Pörssi on tilojen välinen kauppapaikka vilja- ja kotieläintiloille. Palvelussa on sekä rehujen että pellon välitykseen liittyvät osiot, mitkä auttavat ostajia sekä myyjiä löytämään toisensa ja vertaamaan hintoja. Lisäksi Farmarin Pörssiin on koottu kattavat ohjeet ja menettelytavat erilaisten sopimusten tekoon. Saatavilla on valmiita täytettäviä sopimuspohjia, laskutusohjeet ja vinkkejä hinnan arvioimiseen.

Kestotilaajien käytössä maksutta

 • KM- ja KMVET-lehdet tarjoavat palvelun kestotilaajilleen. Palvelun arvo on 30 €/vuosi.
 • Aikaisemmin KM-/KMVET-kestotilaajat saivat käyttäjätunnukset lehden liitteenä. Nyt kestotilaajat rekisteröityvät KM:n verkkopalvelun yläpalkissa olevasta kohdasta Kirjaudu. Tuottopehtori ja Farmarin Pörssi -verkkopalvelut ovat kirjautuneiden kestotilaajien käytössä.
  ** Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.
  ** Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden salasanan Olen unohtanut salasanani -linkistä. Uusien käyttäjien ja uuden salasanan pyytäneiden tai muita käyttäjätietoja muuttaneiden käyttäjätunnukset astuvat voimaan vuorokauden sisällä.

Farmarin Pörssi on uudistunut

 • Etusivulta näkee heti uusimmat ilmoitukset.
 • Ilmoituksen jättäminen on ilmaista, mutta lukolla merkityt sisällöt ovat maksullisia. KM- ja KMVET-lehtien kestotilaajat saavat ne käyttöönsä kirjautumalla palveluun.
 • Käyttäminen on entistä helpompaa ja nopeampaa.

Osallistu 1 000 euron matkalahjakortin arvontaan!

 • Kaikki Farmarin Pörssi -palveluun 6.10.–30.12.2015 kirjautuneet KM- ja KMVET-lehtien kestotilaajat osallistuvat automaattisesti 1 000 euron matkalahjakortin arvontaan.
 • Voittaja voi valita Matkapoikien tai Holiday Clubin lahjakortin.
 • Arvonta suoritetaan 8.1.2016 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin tai käytetä markkinointiin.
 • Kilpailun järjestää ProAgria Keskusten Liitto.

Nyt kirjautuminen myös suoraan WebWisusta

 • WebWisu-näkymään aukeaa ensimmäisellä avauskerralla myös Farmarin Pörssi.
 • Voit valita WebWisun käynnistyskehyksestä haluatko Farmarin Pörssin avautuvan automaattisesti jatkossa.
 • Farmarin Pörssiin pääsee jatkossa myös WebWisun yläreunan linkistä.

Jätä ilmoitus, nopeimmat saavat upean ammattikirjan ilmaiseksi

Nyt kannattaa jättää ilmoitus Farmarin Pörssiin. 500 nopeinta saa ilmaiseksi Teknologian hyödyntäminen maatilalla -kirjan, jonka arvo on 32 €.

Ilmoituksen tulee olla todellinen joko rehun myynti- tai ostoilmoitus tai pellon myynti-, osto- tai vuokrausilmoitus, jonka voimassaoloaika on vähintään 1 kuukausi. Ilmoitukseen tulee antaa riittävät tuote- ja yhteystiedot, joiden perusteella kaupan neuvottelu voi käynnistyä.

Kampanjassa jaetaan 500:lle nopeimmin ilmoituksen jättäneelle Teknologian hyödyntäminen maatilalla -kirja veloituksetta (1 kirja/asiakas) ja se on voimassa 30.12.2015 asti. Kirjat postitetaan nimi- ja osoitetietonsa antaneille ilmoittajille tammikuussa 2016.

www.farmarinporssi.fi