Uudistunut Nurmi 2017 –tapahtuma Härmässä

PowerParkin laajat nurmikentät täyttyvät elokuussa tehokkailla nurmikoneilla, mielenkiintoisilla kasvustoruuduilla ja tietopisteillä,  joista jokainen nurmiviljelijä pääsee ammentamaan uusinta uutta nurmen täsmäviljelystä aina uusiin lajikkeisiin asti.
PowerParkin laajat nurmikentät täyttyvät elokuussa tehokkailla nurmikoneilla, mielenkiintoisilla kasvustoruuduilla ja tietopisteillä, joista jokainen nurmiviljelijä pääsee ammentamaan uusinta uutta nurmen täsmäviljelystä aina uusiin lajikkeisiin asti.

Yaran järjestämä Nurmi-tapahtuma on uudistanut kasvonsa. Tapahtuma järjestetään nyt ensi kertaa PowerPark Harmässä. Pääyhteistyökumppaneiden määrä on kasvanut yhdeksään ja kattaa ensimmäistä kertaa koko elintarvikeketjun. Nurmi 2017 -tapahtuman pääjärjestäjät yhdessä Yaran kanssa ovat Hankkija, K-maatalous, Viljelijän Berner, NHK-Keskus, Turun Konekeskus, Elho, Junkkari, Atria ja Valio.

Nurmi-tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten nurmentuottajien sekä muiden ammattiviljelijöiden keskuudessa. Kaksi vuotta sitten tapahtuma keräsi yhteen yli 5 000 alan ammattilaista.

Nurmi 2017 -tapahtuman ytimessä Härmässä ovat niin nurmien kuin viljojen havaintoruudut ja nurmentuotannon uusimmat koneketjut. Työnäytökset ovat jaettu neljään osioon. Lisätiedot esiteltävistä koneista voit lukea tämän lehden sivuilta. Havaintoruuduilta löydät huippusadon avaimet ja pääset näkemään lannoitusmäärien, kasvinsuojelun, YaraVita-lehtilannoituksen sekä uusien lajikkeiden merkityksen. Koeruuduilta löydät nurmien ja viljojen lisäksi muun muassa maissin.

Yara esittelee tapahtumassa uuden innovaation nurmentuotannon täsmäviljelyyn. Älykkään maatalouden suuri aalto vie peltoviljelyn tiedon uudelle tasolle, mikä tekee työstä entistä läpinäkyvämpää, tehokkaampaa ja tyystin erilaista.

Yaran strategia rakentuu kannattavien sekä kestävien ratkaisujen päälle – näistä arvoista ponnistaa myös Nurmi 2017.

Nähdään 3.8. PowerPark Härmässsä Nurmi 2017 –tapahtumassa!

Tervetuloa!

Yara Suomen Nurmi 2017 -tiimi:

Lauri Heimala, Stefan Dahlvik ja Ilkka Mustonen