Kustannukset kuriin ja sadot nousuun

Hankkija tarjoaa hyvät vinkit nurmisadon parantamiseen ja tehokkaat koneet, joilla nurmentuotannon yksikkökustannuksia voidaan vähentää ja parantaa nurmentuotannon kannattavuutta.

Kronelta on Hankkijan osastolla esillä myös entistä leveämpi  kaksiroottorinen, keskelle karhottava karhotin. Krone Swadro KS 930 TCS:n työleveys on säädettävissä välillä 8,1–9,3 metriä ja karho välillä 1,3–2,5 metriä. Koneessa on vakiona Plus-varustustaso, hydraulisesti säädettävä työleveyden- ja työasennon säätö sekä sähköinen korkeuden säätö. Vakiovarustukseen kuuluva  keskipressu on myös hydraulisesti säädettävä.
Kronelta on Hankkijan osastolla esillä myös entistä leveämpi kaksiroottorinen, keskelle karhottava karhotin. Krone Swadro KS 930 TCS:n työleveys on säädettävissä välillä 8,1–9,3 metriä ja karho välillä 1,3–2,5 metriä. Koneessa on vakiona Plus-varustustaso, hydraulisesti säädettävä työleveyden- ja työasennon säätö sekä sähköinen korkeuden säätö. Vakiovarustukseen kuuluva keskipressu on myös hydraulisesti säädettävä.

Teksti: Olli Määttä, Hankkija Kuva: Hankkija

Tule tutustumaan Härmässä Hankkijan havaintokaistoihin. Esillä on poikkeuksellisen uutta ohrarintamalla.

Satsaa nurmen satoon

Parhaat vinkit nurmisatojen nostamiseen saat Hankkijan nurmiosaajilta. He ovat nurmentuotannon kehittämiseen erikoistuneita ammattilaisia, joiden kanssa yhdessä tunnistat paremmin nurmentuotantosi pullonkaulat.

Nurmiosaajien kanssa voit suunnitella muun muassa tilallesi räätälöidyn Sopiva-nurmisiemenseoksen laadukkaista kotimaisista Hankkijan nurmisiemenistä. Poikkeuksellisen viileänä keväänä nurmen 1. sato on jäänyt paikoin niukaksi, joten toiseen satoon kannattaa satsata kunnolla esimerkiksi lehtilannoitteita hyödyntämällä.

Lähde kehittämään nurmituotantoa innokkaiden osaajien kanssa heti tänä kesänä ja tutustu myös uudistettuun nurmisiemenvalikoimaamme.

Hyödynnätkö nurmen täysimääräisesti?

Suomen Rehun laajan rehuvalikoiman ja alan parhaiden ruokinta-asiantuntijoiden avulla ruokinnan kokonaisuus saadaan toimimaan kaikissa tilanteissa.

Suomalaisen säilörehun keskimääräisen laadun pohjalta suunnitellut Lypsy-Krossi -rehut täydentävät kustannustehokkaasti hyvän ja maittavan säilörehun. Tilakohtaisesti räätälöidyillä Sopiva-rehuilla ruokinnan palaset laitetaan täsmällisesti kohdalleen.

Sopiva-rehut suunnitellaan yksilöllisesti tilan lähtökohdista ja tarpeista alkaen. Uniikeilla Sopiva-rehuilla hyödynnät säilörehu- ja vilja-analyyseista saadut tiedot sekä tuot tilasi ruokinnan uudelle tasolle.

Työnäytöksessä Krone RX 400 GL -noukinvaunu

Kronen RX-noukinvaunumalliston uutuusmalli yhdistää hyväksi todetun muotoilun ZX-sarjan innovatiiviseen teknologiaan.

Krone RX400 GL -noukinvaunussa on 40 kuution DIN-tilavuus. Siinä on 46-teräinen silppurikoneisto sekä järeä, Hardox-teräksestä valmistettu roottorisulloja. Kaareva lavan pohja mahdollistaa vaunun täysimittaisen täytön. EasyFlow-noukin 2015-millimetrisillä, W-asentoisilla noukinpiikeillä sekä PowerLoad-täyttöautomatiikka tekevät työstä helppoa ja tehokasta.

Työnäytöksessä näet itse, miten uusi noukinvaunu pärjää tositoimissa.

Flieglin tiivistyskela tiivistää pintaa syvemmältä

Hankkijan osastolla pääset tutustumaan Flieglin uuteen tiivistyskelaan, joka on tarkoitettu optimaaliseen säilörehun tiivistämiseen. Korkeiden, halkaisijaltaan 285-millimetristen kiekkojen ansiosta se tiivistää rehua pintaa syvemmältä. Runko ja kela voidaan täyttää vedellä, joten painoa on helppoa säätää. Sivurullat ottavat vastaan mahdolliset seinäkosketukset.

Nähdään Härmässä!