Uutuudet

Ympäristö, urakointi, tarvikkeet


FMG Sensor Tech -älylana

LLP Farm Machinery Group (FMG) 7N110

FMG:n uusi älykäs lananohjaus mahdollistaa lanan asentojen seuraamisen kosketusnäytöltä, jolloin lanan säätäminen ja tehokas käyttö helpottuu.


Kovametalliterä Taurus

Voestalpine High Performance Metals Finland Oy Ab 6d80

Ensiesittelyssä patentoitu Taurus-kovametalliterä auroihin ja lanoihin tienkunnossapitoon. Lisätukea ja kulutuksenkestoa latalla. Taurus kovametalliterää on saatavissa jopa 7 eri pituudessa ja soveltuu käytettäväksi parhaiten raskaampiin työkoneisiin.


Kulutusterä tieauraan

Lametal Oy Hankkija

16 mm verkkoterä 550 hb, pidempi kulutuksen kesto, helppo asennettavuus ja kulutuksen havaitseminen keskikanttauksen ansiosta. Starkin auroissa käytetään pultattavia kulmateräpaloja, jolloin voidaan käyttää standardimittaisia teriä, mutta nyt uutuutena pidempikestoisia ja helposti käännettäviä HD-teriä.


Puunkantoteline Easy

Puuvirrat Oy Uc30

Puunkantoteline Easy on suomalainen ja Suomessa kehitetty sekä valmistettu puunkantoteline ja puuteline.


Trombia-keräävä harjalaite

Turun Konekeskus Oy 6k50

Katujen ja teollisuuden ulko-alueiden puhdistukseen kehitetty puhdistuskonetyölaite, joka puhdistaa sekä hienoimman PM2.5 pölyn, että karkean hiekan ja roskan alueeltasi. Laite kytketään pyöräkuormaimeen tai isoon traktroriin.


Wieska W160R -lumilinko

NY-Tek Oy 6e59

Uusi vaakaruuvinen Wieska W160R -lumilinko pientraktoreihin tai hydraulikäyttöisenä myös muihin työkoneisiin. Työleveys 160 cm, paino 400 kg. Kiinnitys kolmipistekiinnityksellä tai kuormainsovitteilla.


Wieska W241 / 242 -lumilingot

NY-Tek Oy 6e59

Alennusvaihteelliset v-lingot; malli 241 on yksitorvinen ja malli 242 kahdella lumiluukulla. Vakiotyöleveydet 255 tai 285 cm voidaan valita samaan perusrunkoon pultattavilla päätylevyillä. Lingossa lapasyöttöinen 96 cm roottori, jossa kaikki lavat sekä korvakoinnit valmistettu Hardoxista. Paino 1 370–1 450 kg.


MaatalousKonemessut-näyttelyopas

Päätoimittaja

Pentti Törmä, puh. 040 563 6889

Ulkoasu

Mika Viitanen, Aste Helsinki Oy

Mia Kilpeläinen, Messukeskus

Painopaikka

PunaMusta Oy, Joensuu, 2022

Painos

25 000 kpl