Uutuudet

Maatalouskoneet, -laitteet ja varaosat


Agronic TSR 9000 -veitsimultain

Agronic Oy 1a2

Veitsimultain lietelannan levittämiseen kasvukaudella suoraan kasvustoon. Työleveys 9 metriä, teleskooppijatkot siivissä, kytkettävissä mihin tahansa nostolaitteella varustettuun lietevaunuun, uusi 30 % tehokkaampi jakolaite, avarat 50 mm letkut, vannasväli 230 mm.


AppliPro® EZ -pienannostelin

Hankkija Halli 1

Pienannostelinta suositellaan pieniin silppureihin, paalaimiin ja noukinvaunuihin. AppliPro® EZ käyttää 40 ml vettä/rehutonni. Vesimäärä määräytyy käytettävän säilöntäaineen mukaan.


Bergmann TSW 5210W -täsmälevitin

Turun Konekeskus Oy 6k50

Murskaintelastolla ja levitinlautasilla varustetut TSW-täsmälevittimet soveltuvat kuivalannalle, kompostille, kalkille ym. vastaaville aineille. Levitysleveys jopa 25 metriä. Tarkka määränsäätö ja suuret levityslautaset takaavat tarkan ja tasaisen levityksen myös viljan oraille tai nurmelle. Vaunun tilavuus 17 m3.


BISS-viljan tasolajittelija

Koivuniemi Ville 6f18

Viljan tasolajittelija kumikuula-puhdistuksella maatilakokoluokasta teollisuuteen asti. Tuotteeseen on kehitetty ainutlaatuinen lineaarinen pyörimisliike, joka lisää tehokkuutta ja parantaa viljan tasoittumista seuloilla.


Bomech UP -vetovannasmultain

KK-Module Oy 6n31

Vetovannasmultain erityisesti pienemmille ja keveille lietevaunuille. Työleveydet 6 –10,5 metriä, paino 550–800 kg. Kuljetusleveys 2,55 ja kuljetuskorkeus 3,5 metriä. FCS-järjestelmän ansiosta multain voi mukautua täysin maan pinnan mukaisesti riippumatta lietevaunun sivuttais- tai pitkittäisasennosta ja varmistaa aina optimaalisen lietteen sijoittamisen.


Claas Disco 4400 Contour -niittokone

Hankkija Oy 1a2

Niittokone 4,2 metrin työleveydellä.


Claas Liner 4900 Business -karhotin

Hankkija Oy 1a2

Uusi neliroottorinen karhotin.


Claas Trion 720 -leikkuu­puimuri

Hankkija Oy 1a2

Trion 720 -mallissa on APS-Hybrid-puintikoneisto 450 mm APS-esikiihdytinkelalla sekä 600 mm puintikelalla. Puintikoneiston leveys on 1,42 m. Puintikoneiston jatkeena on roottori, minkä halkaisija on 570 mm ja pituus 4,2 m. Erottelupinta-alaa on 2,58 neliömetriä.


ContiSeal-teknologia agrorenkaille

Continental Rengas Oy 7a120

Agro ContiSeal -teknologian avulla voi ehkäistä maatalousrenkaiden puhkeamisesta aiheutuvia seisokkeja. Patentoitu renkaan sisäpuolelle levitettävä polymeeri tiivistää vieraiden esineiden aiheuttamat puhkeamat välittömästi. Tuote sai hopeisen Agritechnica-innovaatiopalkinnon.


Etuasenteinen pumppukuormain 8

Pel-Tuote Oy 6K2

Etupumppukuormain 8 eli EPK8 mahdollistaa jouhean, nopean ja ennen kaikkea tehokkaan työskentelyn lietealtaalla kuormaa tehtäessä. Kuormain ulottuu neljään metriin ja kuormaus onnistuu säiliön aidan yli.


FastBale-paalain

Agritek Oy 6f50

Markkinoiden ainoa Non-Stop-paalain, traktoria ei tarvitse pysäyttää missään vaiheessa paalausta. Toiminta perustuu kahteen eri kammioon. Jokaisen paalin kohdalla säästää 15-18 sekuntia.


Horsch Pronto 6 DC Rowcontrol -kylvölannoitin

Turun Konekeskus Oy 6k50

Pneumaattinen kylvölannoitin varustettuna rivikohtaisella sululla, joka vähentää päällekkäin kylvöä.


Isobus-ohjattu lumiauraventtiili/Hydrauliset sivu­rajoittimet (Farmiventtiili)

Metallikoneistamo Piippo Oy 7a128

Farmiventtiiliä voidaan ohjata joko traktorin omasta tai jälkiasenteisesta ISOBUS-terminaalista. Farmiventtiilin ohjaus voidaan ohjelmoida myös erilliseen hallintakahvaan tai traktorin omiin hallintalaitteisiin.

Auraa ohjataan ISOBUS-väylän kautta, jolloin traktoriin ei tarvita ylimääräisiä hallintalaitteita.


JCB 560-80 Agri Xtra -kurotin

NHK-keskus Oy 6n2

JCB:n kurotinmalliston isoin kone Dualtech VT -vaihteistolla. Nostokyky kuusi tonnia, työpaino reilut 11 tonnia.


JCB Fastrac 4220 ja 8330 iCON -traktorit

NHK-Keskus Oy 6n2

JCB:n uudistukset 4000- että 8000-sarjan malleihin. Modernisoitu koneen käyttöliittymä. Integroitu Isobus-ohjaus ja JCB:n oma automaattiohjausjärjestelmä.


JCB Telemaster 420S -kurotin

NHK-Keskus Oy 6n2

Uusi malli TM 420S. JCB:n Telemaster-mallisto uudistui ulkoasultaan ja ohjaamoltaan. Stage 5 -päästöluokitteinen 4,8-litrainen, 110 kW:n moottori.


John Deere 6R -traktorit

Wihuri Oy Tekninen Kauppa 7b150

Nelisylinterinen 6R 150 on suunniteltu ensisijaisesti karjatiloille, ja kuusisylinterinen 6R 185 -kuljetustraktori maanviljelijöille ja palveluntarjoajille, jotka viettävät enemmän aikaa tiellä. Uusiin 6R-malleihin on saatavana dynaaminen vaakajärjestelmä. CommandPRO™ -ajokahva sekä E-monitoimivipu.


KESLA 325T -traktorimetsänosturi

KESLA Oyj Agco Suomi

Uuden sukupolven nosturitraktori metsäkäyttöön. Nosturi on suunniteltu asennettavaksi metsäperävaunuun sekä traktoriin runkosovitteisesti.


Krone EasyCut F 400 CV Fold -niittokone

Hankkija Oy Hankkija-halli

Taittuva 4-metrinen etuniittokone. Uusi runko hydraulisella pintapaineen säädöllä, aggressiivisemmat murskainpiikit, kompakti muotoilu ja helppo hallinta takaavat käyttömukavuuden ja erinomaisen työjäljen.


Krone GX -kuljetusvaunut

Hankkija Oy Hankkija-halli

Monipuolinen ja yleiskäyttöinen kuljetusvaunu. Kuljetusvaunun liikkuva etupäätylevy sekä tukeva lattiahihna muodostavat tehokkaan purkuyksikön, joka sopii hellävaraiseen sadonkäsittelyyn. Kaksi mallia, 44-kuutoinen GX440 ja 52-kuutoinen GX520. Vakiovarusteena pakko-ohjaus. Saatavilla on myös mm. hydraulinen vetoaisa ja kolmeakselisen tridem-akseliston etuakselin hydraulinen nosto.


Kuhn FC 9330 D RA -perhos­niittomurskain siirtomatoilla

Lantmännen Agro Oy 6e90

Takaperhosniitomurskain koostuu kahdesta 3,5 metrin niittoyksiköstä ja karhosiirrinmatoista. Etuniittomurskaimen kanssa koneen työleveys on 9,3 metriä.

Limitys 3 m etukoneen kanssa on 40 cm ja 3,5 m etukoneen kanssa 60 cm / puoli. Keskikarho voidaan asettaa 1,8 – 3,6 m leveydelle. Siirtomatot voidaan tarvittaessa nostaa ylös joko yksittäin tai molemmat yhtä aikaa.


Massey Ferguson 1750M HC-traktori

Turun Konekeskus Oy 6k50

Uuden mallisarjan keskimmäinen kone esim. kunnossapitotehtäviin ja hevostiloille. Stage 5 -päästönormin täyttävä moottori, portaaton vaihteisto, nelipyöräjarrut ja versiosta riippuen jopa 40 km/h siirtonopeus. Erittäin kattava lisävarustevalikoima.


Massey Ferguson 6S.155 D6 Panoramic -traktori

Turun Konekeskus Oy 6k50

6S-sarjan traktorissa uudistettu 5-pilariohjaamo erinomaisella näkyvyydellä, stage 5 -päästönormin täyttävä Agco Power -moottori, Dyna-6-vaihteisto automatiikoilla ja B to N -toiminnolla.


Massey Ferguson 7S.180 DVT -traktori

Turun Konekeskus Oy 6k50

7S-sarjan traktorissa uudistunut Multipad-käsinoja, uusi Datatronic 5 helpottaa koneen hallittavuutta, uudistunut automaattiohjauksen käyttöliittymä, stage 5 -päästönormin täyttävä Agco Power -moottori, ML 180 DVT -vaihteisto.


Massey Ferguson 8S.305 DVT -traktori

Turun Konekeskus Oy 6k50

ML 260 DVT -portaaton vaihteisto 8S-mallisarjassa, Agcon omaa valmistetta oleva vaihteisto tuo työhön tarkkuutta ja turvallisuutta, Protect-U-ohjaamo design sekä täysi liitettävyys, ohjaamon ja moottorin erillinen sijoittelu, stage 5 -päästö­normin täyttävä Agco Power -moottori.


Massey Ferguson Activa 7340 -leikkuupuimuri

Turun Konekeskus Oy 6k50

Malliston pienin puimuri 5-kohlin- koneiden sarjaan. Paljon puintitehoa ja vähän elektroniikkaa, 1340 mm x 600 mm puintikela varstasillan erillissäädöllä, FF 540 -leikkuupöytä.


Massey Ferguson DM9614 -perhosniittokone

Turun Konekeskus Oy 6k50

9,6 metrin leikkuuleveys, Hesston-niittopalkki 14 lautasella.


Massey Ferguson TH8043 -kuormain

Turun Konekeskus Oy 6k50

Uudistettu 5-pilariohjaamo, stage 5 -päästönormin täyttävä Agco-moottori, CVT-vaihteisto Massey Ferguson -suunnanvaihtovivulla.


Maxload 950 -kuormain

Motor Power Finland Oy 7d130

Ympärivuotiseen käyttöön suunniteltu kuormain. Kubotan dieselmoottori, neliveto, teleskooppipuomi, voidaan rekisteröidä tieliikenteeseen.


Maxload 955 -kuormain

Motor Power Finland Oy 7d130

Ympärivuotiseen käyttöön suunniteltu kuormain. Perkinsin dieselmoottori, neliveto, teleskooppipuomi, voidaan rekisteröidä tieliikenteeseen.


Multiva Evo- ja e-sarjan kylvölannoittimet 

Dometal Oy 6e90 / Lantmännen Agro Oy

Cerex Evo ja Forte Evo -kylvölannoittimet sekä täysin uudet sähkösyöttöiset eCerex ja eForte -kylvölannoittimet.


Multiva Optima Evo -joustopiikkiäes

Dometal Oy 6e90 / Lantmännen Agro Oy

Optima Evo -joustopiikkiäes on saatavilla uusin takavarusteyhdistelmin. Hydraulitoiminen takalataa seuraava varpajyrä aikaansaa hienojakoisen kylvöpohjan erityisesti pienisiemenisiä kasveja viljeleville viljelijöille. Uusi 2-rivinen jälkihara.


Pöttinger Impress 3160 VC Pro -muuttuva­kammioinen yhdistelmä­paalain

NHK-Keskus Oy 6n2

Toisen sukupolven 1000-sarjalainen yhdistelmäpaalain. Voimansiirto ja paalikammion laakeristot ovat järeytyneet merkittävästi edellisestä paalainmallista.


Pöttinger Jumbo 7400 -noukinvaunu

NHK-Keskus Oy 6n2

Uudet Jumbo 7000 -sarjan noukinvaunut korvaa aikaisemman JUMBO-malliston. Vaunuun on tullut älykäs liikuteltava etusermi, joka lyhentää noukinvaunun kokoa, ja jonka ansiosta kuormatilaa saadaan tuotua noukinvaunun vetoaisan päälle. Kone on saanut Farm Machine 2022 -palkinnon.


Pöttinger Mergento VT 9220 -mattokarhotin

NHK-Keskus Oy 6n2

Uudella mattokarhottimella puhdasta rehua ja tehokasta karhotusta. Voidaan karhottaa yhteen karhoon keskelle tai koneen sivulle tai tehdä kahta karhoa samanaikaisesti koneen keskelle ja sivulle. Suunniteltu urakoitsijoille ja isoille maatiloille.


Pöttinger Rotocare 6600 -pyöröhara

NHK-Keskus Oy 6n2

6,6 metriä leveä taittuva pyöröhara sopii mekaanisen rikkatorjunnan lisäksi esimerkiksi maanpinnan kuorettumien rikkomiseen, lannoitteen sekoittamiseen, nurmen ilmastukseen ja matalaan sänkikultivointiin.


Pöttinger Terrasem V6000 DZ -kylvölannoitin

NHK-Keskus Oy 6n2

Kuusi metriä leveä pneumaattinen kylvölannoitin. Paineistettu säiliön, Pro-lannoitevantaat, hydraulinen työsyvyyden säätö ja mahdollisuus käyttää monipuolisesti Tegosem-piensiemenlaitetta.


Pöttinger Terria 5030 -kultivaattori

NHK-Keskus Oy 6n2

Viisi metriä leveä hinattava kolmerivinen kultivaattori isoille traktoreille. Sopii kaikkiin muokkaustarpeisiin matalasta sänkimuokkauksesta syvään perusmuokkaukseen.


Sami CM 1700 -ketjumurskain

Turun Konekeskus Oy 6k50

Heinikoiden, puskien ja pensaiden murskaukseen tien pientareilta. Ketjumurskain pystyy niittämään ojan penkan molemmilta puolilta, sekä myös puiden ja pensaiden oksia. Vähän huoltoa, kuluvien osien vaihtaminen helppoa.


Schäffer 4670Z- kuormain

Turun Konekeskus Oy 6k50

Keltainen Schäffer-kuormainmallisto kiinteistöille, kuten rakentamisen, viherrakentamisen, kunnallisten palvelujen ja teollisuuden tarpeisiin. Eroavaisuuksia punaiseen Schäffer-mallistoon on mm. matalampi kuormaimen kiinnitys.


Shifttronic 2-speed compact DEF -alennusvaihteisto

Hankkija / Trioliet Halli 1

Automaattinen alennusvaihteisto pienille sesorehuvaunuille voi säästää jopa 30 prosenttia polttoainetta.


Steketee EC-Weeder -hara

Turun Konekeskus Oy 6K50

Steketee EC-Weeder on monipuolinen haraus- ja rikkatorjuntajärjestelmä, joka soveltuu lähes kaikille riviviljelykasveille.


Strautmann Magnon 470 -noukinvaunu

NHK-Keskus Oy 6n2

Uusimman mallisarjan noukinvaunu, jonka tilavuus on 46 m3. Uusi muovipiikeistä koostuva Flex load -noukin mahdollistaa paremman maanpinnanseurannan sekä huollon helppouden.


Strautmann Verti-Mix 200 Double SF -ajettava seosrehuvaunu

NHK-Keskus Oy 6n2

Ajettava seosrehuvaunu 20 kuution hyötytilavuudella. Uusi ergonomisempi ohjaamo.


Sy-Klone Vortex Max -esipuhdistin

YTM-Industrial Oy 7C128

Moottoroitu esipuhdistin kohteisiin, joissa tavanomainen moottorin imuilman esipuhdistin ei kykene puhdistamaan riittävästi moottorin imuilmaa haastavissa pölyisissä olosuhteissa. Puhtaan ilman tuotto jopa 25,5 m3/min.


Tume Orion -kylvölannoitin

Tume-Agri Oy 6k2

Tume Orion 3000/4000 -kylvölannoittimet esitellään syksyllä 2022. Kone on suunniteltu perinteisesti tai kevytmuokattuun kylvölannoitukseen. Laaja vannaspainoalue (20-125 kg) mahdollistaa pehmeillä mailla kylvön jopa suoraan sänkeen. Lisävarusteena Cultipack-muokkain.


Valtra Q -sarja

Valtra Oy Ab 7n110

Täysin uusi Q-sarja sijoittuu suositun T-sarjan ja S-sarjan väliin. Q-sarja on ihanteellinen traktori suurille maatiloille ja urakoitsijoille, jotka kaipaavat traktoriltaan suorituskykyä ja integroitua älyteknologiaa 170–225 kW luokassa.


Varimount 350 -paineilmakompressori

Kp.Koneurakointia Oy 6D79

Traktorisovitteinen paineilmakompressori.


Väderstad Carrier XT -muokkain

Hankkija Oy 1a2

Carrier XT -kiekkomuokkain perusmuokkaukseen suurissa nopeuksissa sekä kylvöpohjamuokkaukseen.


Väderstad Marathon Edge -terä

Hankkija Oy 1a2

Kovametallilla vahvistettu kultivaattorin terä, joka soveltuu mm. Swift-sarjan kultivaattoreihin. Kulutuskestävyys on moninkertainen perinteisiin teriin verrattuna. Marathon Edge on kevyempi, jolloin sen käyttö on mahdollista myös värähtelevän piikin kanssa.


Väderstad NZ Extreme 1250 -äes

Hankkija Oy 1a2

Järeät 12,5- ja 14,25-metriset, voimakasrakenteiset NZ Extreme-äkeet tasaavat peltoa ja luovat ihanteellisen kylvöpohjan tulevalle kasville.