Uutuudet

Kotieläintiloille, rehut, rehujen säilöntä


AIV Via -säilöntäaine

Eastman 3F21

AIV Via perustuu muurahaishappoon ja siinä on korkea propionihappopitoisuus, josta on hyötyä homeiden torjunnassa. Pelkkään propionihappoon verrattuna AIV Via laskee voimakkaammin rehun pH-arvoa, mikä tehostaa propionihapon säilöntävaikutusta ja kykyä hillitä pilaajamikrobien kasvua. Sopiva määrä natriumformiaattia vähentää syövyttävyyttä.


Fiber4Silage-käärintäkalvo

Agro-Tuonti Oy 3d20

Käärintäkalvossa on patentoitu kuituvahviste, joka takaa tasaisen venytyksen ja tiukan käärinnän. Rullapaino on 15 % kevyempi kuin normaali kalvo (25 mic). Kuituvahvisteen vuoksi muovin tekniset arvot (iskunkestävyys, puhkaisulujuus ja happisulku) ovat huippuluokkaa.


Fiksu-ilmastorehut

Hankkija Oy 1a2

Fiksu-ilmastorehut ovat uuden sukupolven tuotteita maidontuotannon ympäristöjalanjäljen pienentämiseen. Fiksu-ilmastorehut sisältävät tutkittuja raaka-aineratkaisuja mm. lehmien metaanipäästöjen alentamiseen ja rehuhyötysuhteen parantamiseen.


Hamppupuriste

Trans Farm Oy 3a11

Hamppuristeessa on valkuaista 35 %, runsaasti kuitua ja energiaa sekä kivennäisiä. Hamppurehut soveltuvat rehuksi märehtijöille, sioille ja siipikarjalle. Hamppurehut on lisätty virallisiin Rehutaulukoihin. Hamppupuristetta markkinoi ja myy FoodFarm Oy.


Rumistart Green

Oy Teollisuushankinta TH Ab 3f40

Nestemäinen täydennysrehu poikiville/vastapoikineille lypsylehmille. Auttaa täydentämään energiavajetta, parantaa syöntikykyä ja tukee osaltaan parempaa utare- ja sorkkaterveyttä kiihdyttämällä aineenvaihduntaa. Pakkauskoot: 20 kg, 230 kg ja 1 070 kg.


Sila-Bac-biologiset säilöntäaineet

Hankkija Halli 1

Elävistä bakteereista koostuvat säilöntäaineet. Jauhemaisia tuotteita on helppo käyttää ja varastoida.