Ravintolat, kahviot ja kioskit palvelevat

Pysähdy ruokailemaan tai kahville

Ravintolapisteitä löytyy jokaiseen makuun: viinin maistelusta, olueen ja makkaraan, salaateista kotiruokaan ja käsintehtyihin pizzoihin, erikoiskahveista pullantuoksuun ja runsaisiin leivonnaisiin.

1. RAVINTOLA PLATTA à la carte -ravintolassamme löydätte päivällä keitto-salaattibuffetista kevyen lounaan ja illalla tarjoilemme risottoa, pihviä tai kalaa.

2. TABLE täällä voit nauttia herkullisen pihvin tai maistuvan lohikeiton. Tilaa tarjoilusi kassalta ja annoksesi tuodaan sinulle pöytään.

3. EAT & MEET tarjoaa monipuolisesti kotiruokaa. Tarjolla on salaattia ja keittoa buffetista. Pääruokia on kolme maukasta vaihtoehtoa. Lounaan hintaan sisältyvät aina myös jälkiruoka ja kahvi.

4. STREET KITCHEN nimestään huolimatta olemme täällä hyvin suomalaisia ja tarjolla on perinteinen pitopöytä eli voit nauttia esimerkiksi leipäjuustosalaattia, kotimaista kalaa, palapaistia ja säräjuureksia.

5. WOK’N’CURRY tarjoaa herkullisen aasialaisen buffetpöydän ja raikastavat juomat. ­Gluteeniton, laktoositon, saatavilla myös kasvisvaihtoehto.

6. PIAZZA ITALIA on italialaisen keittiön herkku­aitta pizzapaloista pastaan, salaatteihin ja ­leivonnaisiin.

7. PANORAMA voit nauttia perinteisesti lihapullia ja muusia.

8. BALCONY ravintolamme burgeri tai lasagne lainaa reseptinsä vierailta mailta, mutta raaka-aineemme ovat kotimaisia.

9. PIZZA & GRILL tarjoaa pizzat, paninit, hodarit, kebabit, makkaraperunat ja muut herkulliset pikkusuolaiset ja virkistävät juomat.

10. HESBURGER tarjoilee hampurilaisten, falafelien, ja jälkiruokien lisäksi gluteenittomia vaihtoehtoja.

11. CORNER on viihtyisä kohtaamispaikka, jossa voi nauttia kuplivia juomia. Maista viinien kanssa tapaksia!

12. EXPERIENCE LOUNGE on uniikki ­kohtauspaikka, jossa tapahtuma- ja ravintolakokemukset yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla.

13. HAV A JAVA on rento levähdyspaikka nauttia käsintehtyjä leipomo- ja suklaaherkkuja, vastapaahdettua kahvia sekä raikkaita salaatteja ja täyteläisiä keittoja. Ihastu ensi suupalasta!

14. HELSINKI CAFÉN valikoimista löytyy erikoiskahvien kaveriksi vastapaistettuja pullia ja piiraita suoraan pelliltä, tuoreita leipiä sekä muita konditoriatuotteita.

15. CAFÉ 7 tarjoaa lsuolaista ja makeaa juomia unohtamatta tapahtumien keskellä messuhalleissa.

16. 2GO pyöräyttää herkullisia jäätelöitä ja popcornia!

17. CANDY-karkkipisteistä saat helpotusta makeanhimoon. Pisteet myyvät myös haluttua messulakua.

18. STOP & SHOP -kioski alagalleriassa myy messutuotteita, välipalaa ja virvokkeita.

19. HOLIDAY INN HELSINKI – EXPO OPEN LOBBY. Uudistuneen hotellimme olohuonemainen Open Lobby kutsuu lisäksi kaikki lähiseudun asukkaat nauttimaan maukkaasta ruuasta, juomasta ja viihteestä sekä työskentelemään ja seurustelemaan ­rennossa ilmapiirissä.

Messukeskuksen ravintolapalveluista vastaa Compass Group FS Finland Oy, joka on yksi ­maailman johtavista ruoka­palveluista.

Ruisleipä tielä piteä – sanoo suomalainen sananlasku.

Me tuomme pöytään muutakin kotimaista.

Hyviä messupäiviä toivottaen!

Messukeskuksen ravintolapalveluista vastaa Compass Group FS Finland Oy, joka on yksi ­maailman johtavista ruoka­palveluista.

Ruisleipä tielä piteä – sanoo suomalainen sananlasku.

Me tuomme pöytään muutakin kotimaista.

Hyviä messupäiviä toivottaen!