Pääkirjoitus

Nyt on aika höllätä ja suunnata Helsinkiin!

MaatalousKonemessut on Suomen suurin maa- ja metsä- talouden sisänäyttely. Se järjestetään nyt toista kertaa Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma on entistä suurempi ja täyttää kaikki alakerran viisi hallia, käytössä on myös ulkoalue.

MaatalousKonemessut järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2018 ja se lunasti paik-kansa heti lähes 17 000 alan ammattilaisten kohtaamispaikkana. Kävijät olivat tyytyväisiä ja kertoivat tulevansa myös tänä vuonna messuille. Nyt tapahtumaa on kehitetty ja kumppanuudet alan isojen toimijoiden kanssa ovat tiivistyneet. Tarjoamme teille parasta sisältöä.

MaatalousKonemessut 2022 on harvinais- laatuinen, kaikkien aikojen kattavin maa- ja metsätalousalan sisätapahtuma Suomessa. Johtavat koneliikkeet tuovat tapahtumaan upean kattauksen isoja maa- ja metsätalouskoneita, muita alan tuotteita ja ennen kaikkea osaavan henkilökuntansa.

MaatalousKonemessuilla on taas aika kohdata ja keskustella, tutustua uutuuksiin, päivittää tietoja ja viihtyä.

Osastojen lisäksi tapahtuma tarjoaa paljon ajantasaista ohjelmaa, jota tuottaa ProAgria alan merkittävien toimijoiden kanssa. Ohjelma- yhteistyö on tiivistä ja alan toimijat erittäin sitoutuneita tekemään laadukasta ohjelmaa, joka auttaa alan ammattilaisia kehittämään ammattitaitoaan ja löytämään uudenlaisia mahdollisuuksia. Esillä on ajankohtaisia alaa koskettavia aiheita ja yrittäjyyttä tukevaa tietoa. Olen innolla seurannut, miten hienosti alan toimijat tuottavat ohjelmaa yhdessä osoittaen vahvaa sitoutumista suomalaiseen maa- ja metsätalouteen.

MaatalousKonemessuille kannattaa tulla useammaksi päiväksi ja hyödyntää Helsingin ostosmahdollisuuksia, kulttuuritarjontaa ja ravintoloita. Helsinki tarjoaa tapahtuman aikana erilaisia aktiviteettejä koko perheelle. Helsingistä on myös lyhyt matka laivalla Tallinnaan tai Tukholmaan. Pieni loma messumatkan yhteyteen maistuu aina ja sen olette takuuvarmasti ansainneet!

Leo Potkonen

konseptikehittäjä, Helsingin Messukeskus


ProAgria viitoittaa tietä tulevaisuuteen

ProAgria aloitti yhteistyönsä Messukeskuksen kanssa jo ensimmäisillä MaatalousKonemessuilla. Nyt yhteistyö on laajentunut ja mukana ovat kaikki alueelliset ProAgria keskukset. Uskomme yhden ison maa- ja metsätalouskonetapahtuman joka toinen vuosi Helsingissä tuovan oikeanlaista sisältöä jäsenillemme ja haluamme olla siinä mukana. Joka toinen vuosi järjestämme KoneAgria-messut. Ensi vuonna ne järjestetään Tampereella.

Proagrialaiset ovat maatalouden ja maaseudun yritystoiminnan asiantuntijoita ja haluamme auttaa jäseniämme onnistumaan yritystoiminnassaan parhaalla mahdollisella tavalla. ProAgria tuottaa MaatalousKonemessujen ohjelman yhdessä alan toimijoiden kanssa. Olemme iloisia siitä, että yhdessä voimme tarjota ohjelman, josta on oikeasti hyötyä kaikille alan ammattilaisille.

Henri Honkala

toimitusjohtaja, ProAgria Etelä-Pohjanmaa

hallituksen puheenjohtaja, ProAgria Tapahtumat


VINKKI

Osta pääsylippu ennakkoon verkkokaupasta ja rekisteröidy samalla kävijäksi. Liput ovat www.maatalouskonemessut.fi ostettuina lipputiskiä edullisempia. Tulosta rintakortti ennakkoon kotona tai voit tulostaa sen sisäänkäyntien tulostuspisteillä puhelimeen ­lähetetyn koodin avulla. Näin pääset messuille jonottamatta.