Helposti helsinkiin ja messukeskukseen

Messukeskus sijaitsee paraatipaikalla!

Helsingin Pasilassa sijaitsevaan Messukeskukseen pääset kätevästi kaikkialta Suomesta. Junalla voit tulla Pasilan asemalle, josta on vain noin 300 metrin kävelymatka Messukeskuksen pääoville. Autoilla tuleville Messukeskuksessa on tarjolla runsaasti pysäköintitilaa. Lentäen messumatka onnistuu pohjoisestakin alle parissa tunnissa.

Henkilöautojen pysäköinti Messukeskuksen pysäköintitalossa Messuparkissa ja ulkoalueilla on 4 600 parkkipaikkaa aivan Messukeskuksen kyljessä. Messuparkki on kaikkien käytössä ja aina avoinna!

Voit siis jättää autosi meille, viettää päivän messuilla, ja jatkaa matkaasi Pasilasta Helsinkiin vaikka junalla. Pysäköintimaksu 13 € oikeuttaa kertapysäköintiin yhden vuorokauden aikana. Pysäköinti maksetaan automaattiin vaikkapa jo saapumisvaiheessa tai sisällä lippukassalle, maksuvälineinä käteinen ja yleisimmät maksukortit (maksukortilla maksaessa ei tarvitse syöttää tunnuslukua).

Pysäköinti invaliditunnuksilla on maksutonta.

Kaikille sähköautoille ja hybrideille soveltuvat latauspisteet (teho 20 kW) sijaitsevat P2 pysäköintitalossa 1. kerroksessa. Latauspisteitä on 24, hinta 0,30 €/kWh. Pysäköinnistä peritään normaali pysäköintiveloitus.

Bussit, junat ja ratikat Messukeskukseen

Messukeskus sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä, joten suosittelemme julkisen liikenteen käyttöä!

Messukeskukseen pääset keskustasta raitiovaunuilla 7 ja 9 (huom. raitiovaunuissa ei enää myydä lippuja, joten osta lippu automaatista tai HSL:n sovelluksella).

Kaikki lähi- ja kaukojunat (lukuun ottamatta Allegro-junia) pysähtyvät Pasilan asemalla, josta pääset alikulkutunnelin kautta suoraan Messukeskukseen.

Myös lentoasemalta on suora juna­yhteys ­Pasilaan.

Pasilan asemalle kulkee lisäksi useita busseja, katso reitit ja aikataulut esim. www.reittiopas.fi


Käyntiosoite

Pääsisäänkäynti: Messuaukio 1, 00520 Helsinki.

Messuparkki sisäänkäynti: osoite navigaattoriin Ratapihantie 17.

Linja-autoparkkiin tulo: osoitteesta Mäkelänkatu 72 (navigaattoriin Mäkelänkatu 70).