Lantmännen Agro

Vuoden koneeksi Agritechnica-näyttelyssä valittu Kuhnin yhdistelmäpaalain 3135 tekee tiukkoja paaleja ja käyttää vähemmän  käärintämuovia.
Vuoden koneeksi Agritechnica-näyttelyssä valittu Kuhnin yhdistelmäpaalain 3135 tekee tiukkoja paaleja ja käyttää vähemmän käärintämuovia.


Uusia edustuksia

Lantmännen Agro on aloittanut yhteistyön vuoden aikana lukuisten uusien tavarantoimittajien kanssa. Myös toiminnallisia muutoksia, kuten viljakaupan uusien työkalujen käyttöönotto, on tehty. Kaikki nämä uudistukset tähtäävät asiakkaiden entistä monipuolisempaan palveluun.

Uutuusedustus Kuhnin laajasta tarjonnasta Suomen valikoimaan tulevat parhaiten meille soveltuvat nurmityökoneet ja paalaimet, aurat, maanmuokkauskoneet, kylvökoneet, kuivitus- ja ruokintalaitteet sekä maisemanhoitolaitteet. Malleista valitaan konekohtaisesti Suomen markkinoille parhaiten soveltuvat mallit.

MaatalousKonemessuilla Lantmännen Agrolla on esillä useita koneita niin Kuhnilta kuin muilta uusilta yhteistyökumppaneilta kuten Bredalilta ja J. Varila Steeliltä sekä laaja joukko uutuuksia vanhoilta yhteistyökumppaneilta.

Ammattilaistuotteita metsän- ja kiinteistönhuoltoon

Lantmännen Agron esillä olevat ammattilaisten Echon moottori- ja raivaussahat ja akkukäyttöiset työkalut edustavat uusinta japanilaista pienkonetekniikkaa. Yhdessä Oregonin tarvikkeiden ja varaosien kanssa metsätalousyrittäjien tarpeet huomioidaan entistä paremmin.

MaatalousKonemessuilla kannattaa tutustua myös Nilfiskin tuotteisiin. Ne ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään sekä pienistä käyttökustannuksista. Esimerkiksi MH-kuumavesipesurin tehokas EcoPower-poltinjärjestelmä vähentää päästöjä ja on polttoainetaloudellisuudessaan omaa luokkaansa.

Ympäristöystävällisemmät pienkonepolttoaineet

Lantmännen Agron tuotevalikoimaan on tullut ammattilaisten suosimat ja maailman myydyimmät Aspen-alkylaatit. Sekä Aspen 2 että Aspen 4 mahdollistavat moottorin puhtaamman ja tasaisemman käynnin. Aspenin ohella esillä oleva Nesteen uusi Neste Pro™ -moottoripolttoöljy tähtää entistä puhtaampaan ja parempaan suorituskykyyn.

Viljakaupan ja täsmäviljelyn uudet työkalut

Lantmännen Agron viljakaupan hinnoittelumallit uudistuivat elokuussa. Viljelijät saivat paremmat työkalut viljelyn suunnitteluun ja hintariskin hallintaan, viljan käyttäjät raaka-aineen hinnan ja toimitusvarmuuden arvioinnin parantamiseen. Viljakaupan asiantuntijat ovat kertomassa uusista mahdollisuuksista.

Myös täsmäviljelyyn liittyvää palvelua on parannettu. Lantmännen Agron tuotevalikoimaan tulevien Trimblen tuotteisiin liittyvien laitteiden ja sovellusten teknisestä tuesta vastaa yhteistyökumppani DataVäxt. DataVäxtin asiantuntijat ovat tavattavissa Lantmännen Agron osastolla.

Echo-moottorisahat  on suunniteltu ammattilaisille.  Takuu ammatti­käytössä 2 vuotta.
Echo-moottorisahat on suunniteltu ammattilaisille. Takuu ammatti­käytössä 2 vuotta.
Trimble CFX750 on  Suomen myydyin ajo-opastin. Siinä on  suurikokoinen, kahdeksan tuuman kosketusnäyttö.
Trimble CFX750 on Suomen myydyin ajo-opastin. Siinä on suurikokoinen, kahdeksan tuuman kosketusnäyttö.