ravintolat ja kahvilat

Fazerin kuvapankki
Fazerin kuvapankki

Kestävästi  
tuotettua
ruokaa

Messukeskuksen lukuisat ravintolat ja kahvilat ­palvelevat näyttelyvieraita aamusta iltaan. Tarjoamme ruokailu­mahdollisuuksia noutopöytäruokailusta à la carteen. Tavoitteenamme on tarjota ruokaa, jolla on merkitys kestävässä yhteiskunnassa. Neljä vuodenaikaa, ravitseva maaperä ja kotimainen luonto inspiroivat kokkejamme ja keittiömestareitamme. Tänä vuonna Fazer tuo MaatalousKonemessuille ensimmäistä kertaa myös sahtia!

Fazerille kotimaisuus ei tarkoita ainoastaan kotimaisten raaka-aineiden käyttöä, vaan myös niiden monipuolisuuden esilletuomista. Valtavien työkoneiden välissä kulkiessa voit nauttia niin perinteistä lohikeittoa kuin kotimaisesta lampaasta valmistettua, lempeän tulista Shawarmaa. Suomen puhdasta luontoa kunnioitetaan myös tarjoamalla ennakkoluulottomasti metsiemme antimia, kun ruokaa maustamassa ovat männynkävyt ja muurahaiset.

Kahvilavalikoimamme palvelee niin perinteisillä herkuilla kuin ihanilla uutuuksillaan. Hyviä kohtaamispaikkoja kahvinautintojen ystäville ovat useiden kahvipisteiden joukosta muun muassa Helsinki Café Alagalleriassa tai Fazer Café eteläisen sisäänkäynnin vierellä. Anna tuoksun johdattaa sinut herkkujen äärelle!

Toivotamme sinut tervetulleeksi makumaailmamme antimiin Messukeskukseen!

FAZER CAFÉ

Upea kohtauspaikka klassikkoherkkujen ja kahvinautintojen ystäville Eteläisen sisäänkäynnin vierellä. Tarjolla suolaisia herkkuja ja Fazerin artesaanileipomon leivonnaisia. Runsas valikoima kahveja ja teetä sekä keitto- ja salaattilounaat.

HELSINKI CAFÉ

Monipuolinen valikoima perinteisen kahvilavalikoiman ystäville uutuuksilla höystettynä. Alagalleriaan on hyvä pysähtyä kahville, nauttien yhä messutunnelmasta.

EAT & MEET

Inspiroivia ruokaelämyksiä moneen makuun noutopöytään katettuna! Tarjolla maukasta ja terveellistä ruokaa paikallisesti tuotetuista kauden raaka-aineista, kestävän kehityksen arvojen mukaisesti. Lounasravintolamme löydät Ylägallerian päädystä.

RAVINTOLA PANORAMA

Lihapullien ollessa suomalaisten ehdoton suosikkiruoka on ravintola Panoramaan katettu Isoäidin lihapullabuffet. Iki-ihanat lihapullat tarjoillaan kunnon perunamuusin kera! Tule herkuttelemaan ja ihastelemaan samalla näkymää halliin 6.

STREET KITCHEN

Nyt on herkkuja tarjolla kaikille perinteisten ruokien ystäville! Aito suomalainen pitopöytä tarjolla lounasaikaan Alagalleriassa.

BALCONY

Hallin 6 laidalla palvelevan ravintola Balconyn menussa korostuvat hampurilaiset. Myynnissä myös kahvilatuotteita pienempään nälkään.