Hankkija

Amazonen uudessa hinattavassa ruiskussa on muun muassa suutinkohtainen lohkoautomaatio.
Amazonen uudessa hinattavassa ruiskussa on muun muassa suutinkohtainen lohkoautomaatio.

Pienet  ja
suuret uutuudet

John Deeren kaikkiin 6R-mallisarjan traktoreihin on nyt saatavilla CommandPro-hallintakahva. Innovatiivisella kahvalla voi ohjata traktorin voimansiirtoa, hydrauliikan toimintoja, nostolaitteita, automaattiohjausta, päisteautomatiikkaa ja Isobus-työkoneita.

Laajennetussa John Deeren polttoainetakuuohjelmassa on mukana 6-sylinteriset 6R-traktorit (7R- ja 8R-traktoreiden lisäksi) ja takuu koskee siirtoajon lisäksi nyt myös työajoa.

John Deeren S700-sarjan rumpupuimurissa on Gen4-hallinta CommandPro-ajokahvalla ja pitkälle viety säätöautomaatio, jotka helpottavat kuljettajan työtä ja parantavat puinnin tehokkuutta. ActiveYield-vaaka-anturit kalibroivat satomittauksen automaattisesti.

4240 Gen4 isobus-näyttöuutuudessa on kahdeksan tuuman kosketusnäyttö niille, jotka etsivät edullisempaa siirrettävää ratkaisua ilman kompromisseja. Messuilla on esillä myös aiempaa parempi ja helposti vanhempiin traktoreihin jälkiasennettava ATU300-automaattiohjaus.

Väderstad Spirit Combi -kylvölannoittimessa on uusi hydrauliikka ja E-control-ohjausjärjestelmä, jotka helpottavat käyttöä ja mahdollistavat täsmäviljelyjärjestelmien hyödyntämisen väylätekniikan avulla. Ferox-äkeisiin esitellään uusi Tiller-tyyppinen jälkiäes, jossa on tasainen työjälki ja erittäin hyvä läpäisevyys perinteisiin jousipiikkiäkeisiin verrattuna.

Väderstadin ”Machine of the Year” -palkinnon Agritechnicassa voittanut maanmuokkauskonsepti, Carrier CrossCutter Disc, on esillä messuilla. Syvän ja matalan muokkauksen hyödyt yhdistävät BreakMix-terät esitellään kaikkiin jäykkäpiikkisiin Väderstad-kultivaattoreihin. Osastolla on myös kokeiltavana tuore Väderstadin AR-applikaatio.

Amazonen hinattavien ruiskujen suunnannäyttäjä, UX00-mallisto, korvaantuu UX01-mallistolla, joka on jo voittanut Machine of the Year -palkinnon. Uusi mallisto tarjoaa muun muassa AmaSwitch- ja AmaSelect-suutinkohtaisen lohkoautomaation sekä markkinoiden suurimman ja tehokkaimman kemikaalintäyttöastian. Mallistoon tullaan myöhemmin esittelemään myös innovatiiviset aktiivinen ContourControl-puomisto-ohjaus sekä aktiivinen heilunnanvaimennusjärjestelmä SwingStop.

Manitoulla on ensiesittelyssä upea MLA-T -kuormain portaattomalla vaihteistolla, joka soveltuu moniin maatalouden ja kiinteistöhuollon töihin.

Kotimaisista uutuuksista löytyy paljon nähtävää, muun muassa upea kaksoiskiekkovantaistolla varustettu Junkkari W700-kylvölannoitin ja Ala-Talkkarin innovatiivinen SL 5000 -hinattava hiekoitin. Antti Ultima -palvelu tuo viljankäsittelyn tulevaisuuden tähän päivään ja Agronic WR600 -etukarhotin esittelee uuden työleveyden klassikolle. PDH 200 -hapotinjärjestelmä tarjoaa ratkaisun korjuukoneisiin, joihin tavallisen hapottimen tuotto ei riitä.

CommandPro-hallintakahva on saatavilla nyt kaikkiin John Deeren 6R-mallisarjan traktoreihin ja se löytyy myös S700-sarjan puimureista.
CommandPro-hallintakahva on saatavilla nyt kaikkiin John Deeren 6R-mallisarjan traktoreihin ja se löytyy myös S700-sarjan puimureista.