Konekesko

Konekesko Oy  esittäytyy laajalla tuotevalikoimallaan

MaatalousKonemessuilla on koko Claas-tuotevalikoima alkaen traktoreista, joista esillä ovat Arion 450, Arion 530, Arion 650, Arion 660 ja Axion 850 -mallit. Puimureista esillä on uudistettu Tucano 430 -malli taittopöydällä. Työkoneista on laaja valikoima heinä- ja rehunkorjuukoneita, muun muassa täysin uusi Claas Rolland 540 RC Pro -paalain ja Disco 3200 F RC MOVE -niittomurskain. Ajosilppureista on esillä Claas Jaguar 850 ja kurottimista Claas Scorpion 741 -uutuusmalli. Claas-pyöräkuormaimista esillä on jo viime syksyn Agritechnicassa esitelty Torion 1511 -malli, joka on saanut hyvän vastaanoton Suomessa.

Claas 956 Sinus -pyöräkuormaimessa  on runko-ohjaus ja kääntyvät takapyörät.
Claas 956 Sinus -pyöräkuormaimessa on runko-ohjaus ja kääntyvät takapyörät.

Nyt Suomen ensiesittelyssä on myös uutuusmalli Claas 956 Sinus, jossa on runko-ohjauksen lisäksi kääntyvät takapyörät, jotka mahdollistavat 10 prosenttia pienemmän kääntösäteen ja suuremman kaatokuorman kuin tavallinen runko-ohjaus vastaavissa pyöräkuormaimissa.

Weidemann-pyöräkuormaimet ovat mukana näyttelyssä kahdella koneella, joista Weidemann 5080 tele sopii erinomaisesti maatilojen yleiskoneeksi teleskooppipuomistonsa ansiosta.

Weidemann oli ensimmäinen pienkuormainten valmistaja, joka toi markkinoille akulla toimivan sähkökäyttöisen pienkuormaimen. Kuormaimessa on kaksi sähkömoottoria, hydrauliikalle ja voimansiirrolle omansa. Näin energiankulutus saadaan minimoitua, koska tehoa käytetään vain silloin kun sitä todella tarvitaan. Täydellä latauksella koneella voi työskennellä 5–6,5 tuntia käytöstä riippuen.

Lisävarusteena on saatavissa 48 V 310 Ah High Power -akku. Esillä on jo kolme vuotta sitten ensiesitelty Weideman 1160 E -akkukäyttöinen pienkuormain, joka on saanut kolmen vuoden aikana useita innovaatiopalkintoja eri näyttelyissä ympäri maailmaa, muun muassa Agritechica-näyttelyssä.

Kubotalta on esillä RTV 900 lava-ajoneuvo, joka monipuolisuutensa ansiosta soveltuu niin kiinteistönhoitoon, golfkentille kuin maataloudenkin käyttöön.

Näyttelyssä on mukana myös tuotteiden tekninen tuki ja varaosamyynti.

Claas Shopista voi ostaa näyttelytuliaiset kätevästi mukaan.