Agco suomi

esittelee yli 30 traktoria ja muita koneita!

!

Missään tapahtumassa aiemmin eivät asiakkaat ole nähneet yhtä aikaa niin suurta valikoimaa Valtran, Fendtin ja Sampo Rosenlewin koneita kuin MaatalousKonemessuilla. Myös Keslan ja FMG:n tuotteet ovat esillä huomioiden kiinteistöhuollon, liikenneympäristön hoito- ja kunnossapidon sekä metsäympäristön ja maaseudun tarpeet. Lisäksi Agco Suomi on panostanut viihteeseen; osastolla on vierailijoita tubettajasta taikuriin.

Suomalaista osaamista on nyt esillä parhaimmillaan, kun suolahtelainen Valtra, iisalmelainen FMG, joensuulainen Kesla ja porilainen Sampo Rosenlew esittelevät osastolla parastaan.

”Odotamme tapahtumaa innolla. Tähän tapahtumaan olemme koostaneet niin monipuolisen tarjonnan, että emme voi oikeastaan puhua vain MaatalousKonemessuista. Tarjontamme palvelee niin maatalouden kuin metsä- ja rakennetun kaupunki- ja liikenneympäristön tarpeita. Meillä on tunnetusti henkilökuntaa paljon mukana ja odotamme kovasti nykyisten ja tulevienkin asiakkaittemme tapaamista osastollamme. Tervetuloa” toivottaa AgconSuomen myyntijohtaja Matti Kallio.

Agco Suomi Oy:n osastolla on esillä Valtra- ja Fendt-traktoreiden mallisarjat sekä muita koneita yhteensä yli 30 kappaletta. Traktoreista mielenkiintoisimmat ovat Suomen Puolustusvoimien käyttöön suunniteltu, Unlimited-varusteltu N174 Active -traktori sekä Valtra T254 Versu -älytraktori, jolla ajettiin ilman kuljettajaa lumenaurauksen maailman- ennätys suljetulla tiellä 73,171 km/h.

Osastolla messuvieraita viihdyttävät myös juontaja Marianne Harjula, tubettaja Muvex sekä taikuri Henri Kemppainen.

Sampo Rosenlewin uudistetusta Comia-puimuri-mallistosta ovat esillä C12 ja C8 kaksoiskelapuimurit. Osastolla on näytillä myös uusi, hiljainen ja tilava Avara-ohjaamo, jossa on uusi ohjauskahva ja Comvision II -näyttö. Porilaiselta Sampo Rosenlewiltä löytyy ratkaisu koneen puhtaanapitoon haastavissakin pelto-olosuhteissa.

Valtra-traktoreiden lisäksi suomalaista huippuosaamista esittelevät Kesla ja FMG, jotka tarjoavat monipuolisia lisävarusteita Valtra- ja Fendt-traktoreihin. Joensuulainen Kesla on julkaissut uudet traktorin metsäperäkärryt, joihin se on kehittänyt uudenlaisen, traktorin sisältä ohjattavan vedonohjausjärjestelmän Kesla proTractionin. Lisäksi Kesla julkistaa MaatalousKonemessuilla uuden nosturimallin ensimmäisenä Suomessa.

Iisalmelainen FMG puolestaan esittelee Suomen Puolustusvoimienkin käytössä olevan ST16ME -vaihtolavaperävaunun, joka on varustettu lukkiutumattomilla EBS jarruilla ja on tyyppihyväksytty 60 km/h nopeuteen.

FMG tuo osastolle myös kattavan valikoiman laitteita aurauksesta soratienhoitoon.