pääkirjoitus

KoneAgria tarjoaa painavaa sisältöä!

KoneAgria 2021 -messut on historiansa monipuolisin ja kattavin maa- ja metsätalouden ammattitapahtuma, joka tarjoaa tärkeää ja arvokasta sisältöä alalla työskenteleville. Pitkään aikaan ei olla voitu kohdata ja jakaa ajatuksia muiden alan ammattilaisten kanssa, mutta nyt se on mahdollista!

KoneAgriassa uusia tuotteitaan esittelee yli 200 yritystä ja heillä on paljon mielenkiintoista esiteltävää – tarjonta on huikea. KoneAgriassa pääset itse kokemaan ja näkemään. Yritysten edustajat antavat tärkeää tietoa ja osaavat suositella juuri sinulle sopivia tuotteita ja palveluita. Messujen uutuuksista keräämme listaa verkkosivuille ja tänäkin vuonna palkitsemme uutuudet kulta- ja hopeamitalein sekä kunniamaininnoin. Innovatiivisuus on vahvaa maa- ja metsätalousalalla ja se palkitaan Agri-INNO-palkinnolla avajaispäivänä.

Messukeskus järjestää tapahtuman nyt ensimmäistä kertaa tiiviissä yhteistyössä ProAgian kanssa. Mukana messuja on tekemässä laaja osaajien verkosto. Olemme yhdistäneet voimamme ja tarjoamme alan eduksi kaksi isoa tapahtumaa vuorovuosin.

Olemme iloisia siitä, että nyt olemme päässeet messutapahtumissa rytmiin, jossa järjestetään joka syksy iso koko alan kattava messutapahtuma, jonne kaikki halukkaat myös mahtuvat. Joka toinen vuosi se on KoneAgria ja vuorovuosina MaatalousKonemessut. Tapahtumien sisällöissä on hienoinen ero ja KoneAgriassa on enemmän karjatalouden tuotteita ja palveluja. Yhtä kaikki maa- ja metsätalous on molemmissa tapahtumissa vahvasti esillä.

Olemme myös iloisia siitä, että yhteistyö alan yritysten ja järjestöjen kesken on KoneAgriassa mittavaa ja innostunutta. Alan toimijat ovat sitoutuneet molempiin tapahtumiin ja tekevät arvokasta työtä, joka tuo selkeää lisäarvoa tapahtumiin. Hyvä yhteistyö ennustaa ja on merkki hyvistä messuista!

Nyt poikkeuksellisina aikoina otamme käyttöön messuilla omaehtoisen koronapassin, joten muista tulla messuille vain terveenä.

Nähdään KoneAgriassa!

Leo Potkonen

konseptikehittäjä

Messukeskus