Tuoteuutuuksia

Tuotekehityksen tuloksia, uusia innovaatioita

Näyttelyt tarjoavat erinomaisen tilaisuuden tutustua yritysten tuotekehityksen ja uutuustuotteiden lisäksi alan uusiin yrityksiin. Uusia tuotteita, palveluita ja ratkaisuja löytyy useita. Uutuustuoteraati tulee pisteyttämään näytteilleasettajien ennakkoon ilmoittamat uutuudet ja tähditykset julkistetaan näyttelyssä. Tälle sivulle on koottu vain muutamia ennakkomaistiaisia siitä, mitä näyttelyssä on odotettavissa. Yksityiskohtainen uutuustuoteluettelo on jaossa näyttelyssä – ota se mukaasi saapuessasi alueelle.

GEA Farm Technologies (B236) esittelee uuden digitaalisen ohjauskeskuksen, joka sopii kaikille GEA lantakoneille. Yhdella ohjauksella voidaan ohjata ja analysoida jopa kolmea lantakonetta. Ohjaus toimii joko mobiililaitteella tai tietokoneen välityksellä ja se voidaan liittää tilan langattomaan lähiverkkoon.

Hyväkone Oy (C233) tuo KoneAgriaan näytille uuden hydraulisilla laidoilla varustetun Camion-paalivaunun.

KK-Module Oy (C333) on kehittänyt lähes huoltovapaan puskulavan Karko PL40 / PL50 -vaunuihin. Malli PL50 on ensimmäistä kertaa nähtävillä näyttelyissä.

DeLaval Oy Ab (C419) tuo useita uutuuksia. Esimerkkinä vasikan jalkalasta, joka on helppokäyttönen ja nopea apu vasikalle, jolla on syntyessään koukistuneet jänteet. CS22 jalkalasta auttaa ja tukee jalkaa pysymään oikeassa asennossa.

Pentin Paja Oy (C420) on valmistanut uuden Naarva HS -lavavaunun klapisäkkien siirtelyyn. Vaunu toimii myös säkkitelineenä. Säkit voi siirtää mönkijällä, traktorilla tai henkilöautolla. Lava nousee maasta mekaanisella nostolaitteella. Vaunu sopii kuormalavojen nostoon ja käsittelyyn vaativissa ulkotiloissa.

Rekitec Oy (D255) tuo suoraan pajalta uuden järeän sähkökäyttöisen pystysekoittimen. Sekoittimen voi asentaa kiinteästi kuiluun, kaivoon tai altaaseen.

Vilomix Oy (B569) tuo tarjolle luomutiloille suunnitellun elektrolyyttijauheen muiden uutuuksien ohella.