KoneAgrian näytteilleasettajat

4dBarn Oy B210

Oulu

www.4dbarn.com

A

Agri-Kymi Oy D140

Kouvola

www.agrikymi.fi

www.facebook.com/agrikymi/

Agripalvelu.fi L111

Juva

www.agripalvelu.fi

www.palvelevaverkkokauppa.fi

Kuulonsuojaimet ja hengityssuojaimet ammattikäyttöön, harrastelijoille, teollisuuteen ja maatalouteen. VHF/PMR-radiopuhelimet metsästykseen & vapaa-aikaan ja ammattilaisille. Koiratutkat ja riistakamerat. Tehokkaat käsi- ja otsavalaisimet työhön ja vapaa-aikaan. Edulliset hinnat ja korkealaatuiset tuotteet, toimitukset ympäri Suomen. Agripalvelu.fi – Palveleva verkkokauppa – auki 24/7.

Agrok Oy C246

Kaavi

www.agrok.fi

Agrok Oy on laadukkaiden karjatalouskoneiden ja -tarvikkeiden maahantuontiyritys: Moosbauer-kuivikeseparaattorit, Eisele-lannankäsittelykoneet ja biokaasu, Slootsmid-multaimet, Hi-Spec-kuivalannan täsmälevittimet, Valmetal-ruokintalaitteet, Vestmek-koneet, Harvestore-tornisiilot, Neuero-viljankäsittely.

Agrol B350

ks. Lantmännen Agro

Agromaster Oy U111

Lemi

www.pilkemaster.fi

Pilkemaster-klapikoneet valmistaa Agromaster Oy. Pilkemaster-koneet suunnitellaan ja valmistetaan alusta asti kotimaisen osaamisen voimin. Helppokäyttöisyys ja korkea laatu ovat kasvattaneet Pilkemaster-klapikoneista yhden alansa suurimmista ja luotetuimmista tuotemerkeistä.

Agromiljø AS U330

Norja

www.agromiljo.no

Agromiljøn vetoletku-lietteenlevitin on markkinoiden kevyin laite, joka vähentää maaperän tiivistymistä ja mahdollistaa lietteen levittämisen jo aikaisin keväällä. Levittimellä voi samanaikaisesti kylvää nurmensiemeniä. Koneet on suunniteltu ankariin Norjan olosuhteisiin, siksi valmistukseen käytetään korkealaatuista ruostumatonta terästä tai sinkittyä terästä.

Agro-Tuonti Oy B581

Ylistaro

www.agrotuonti.fi

Karjatilan nurmisiemenet ja paalaustarvikkeet, Karjatilan Omanurmiseos. CANprill-, CALCIprill- ja MAGNUM 12 -kalkki.

Ahlsell Oy B579

Hyvinkää

www.ahlsell.fi

Bondioli & Pavesi -nivelakselit, -kulmavaihteet ja -hydrauliikka. Jurop-pumput.

Airrex B350

ks. Lantmännen Agro

Akva Filter Oy A428

Joutsa

Alajärven L110 Kotitekstiili Ky

Alajärvi

www.alajarvenkotitekstiili.fi

Kotimaiset, pellavaiset saunatekstiilit, pellavapaidat ja liikelahjat.

Aluehallintovirasto, A219 työsuojelu

Tampere

www.tyosuojelu.fi

Antti-Teollisuus Oy B340

Salo

www.antti-teollisuus.fi

Täyden palvelun viljankäsittelytalo. Uutuutena on aikaa ja rahaa säästävä Antti Plug&Dry -kuivurikonsepti. Pakettikuivaamot ja siilot mitoitetaan asiakaskohtaisesti tilan tarpeisiin. Automaation taso on korkea ja huippuna uusi ULTIMA-viljakuivausjärjestelmä, jossa on jatkuva kosteudenmittaus ja etähallinta.

Arskametalli Oy D190

Somero

www.arskametalli.fi

www.fb.com/arskametalli

Aspen B350

ks. Lantmännen Agro

AT Tuote B350

ks. Lantmännen Agro

Avant Tecno Oy D160

Ylöjärvi

www.avant.fi

B

BASF B350

ks. Lantmännen Agro

Bayer B350

ks. Lantmännen Agro

Berge Auto Nordics Oy C102, L100 Mitsubishi

www.mitsubishi-motors.fi

Tervetuloa tutustumaan täysin uuteen Mitsubishi L200 -pick-upiin! Mitsubishin maahantuontiyhtiö Suomessa on Bergé Auto Nordics Oy (BAN). BAN on osa espanjalaista vuonna 1870 perustettua autoalan konsernia. Bergé Auto edustaa maailmanlaajuisesti 27 merkkiä ja myy vuosittain yli 150 000 autoa. Toiminta Suomessa alkoi 2018.

Berner Oy / Viljelijän Berner C114

Helsinki

www.viljelijänberner.fi

www.kasvinsuojelu.berner.fi

Bilke / U110 Lehtoniemen Metalli Oy

Varkaus

www.bilke.net

Biofarm B350

ks. Lantmännen Agro

Biotalouskampus A114

www.biotalouskampus.fi

BMF B350

ks. Lantmännen Agro

Bogballe B350

ks. Lantmännen Agro

Bondioli B350

ks. Lantmännen Agro

Boreal Kasvinjalostus Oy C531

www.boreal.fi

Boreal Kasvinjalostuksen tavoitteena on tukea suomalaista ruoantuotantoa, jotta se olisi vastuullista ja kannattavaa nyt ja tulevaisuudessa. Tuotekehitystyömme tuloksena syntyy suomalaisiin olosuhteisiin ja sadonkäyttäjien tarpeisiin sopivia lajikkeita, joita esittelemme osastollamme. Tervetuloa keskustelemaan kotimaisista lajikeuutuuksista.

Bredal B350

ks. Lantmännen Agro

BT-Agro Oy Ab B571

Mustasaari

Bucketeye, siirrettävä A116 valvontakamera

Orivesi

www.ämpärikamera.fi

Täysin itsenäinen, heti valmis valvontakamera, joka voidaan laittaa toimintaan heti messuilla. Viljankuivurin, poikimisen, pihaton, navetan tai minkä vaan valvominen hoituu Bucketeyen avulla vaivatta! Siirrä sinne, missä tarvitset reaaliaikaista valvontaa, ja seuraa kuvaa älypuhelimella. Ei ole riippuvainen kiinteistä WiFi-verkoista, vaan kamerassa on nettiyhteys itsessään. #bucketeye

Bullfighter Oy U330

www.bullfighter.fi

Foss-Eik-, Underhaug-, Byberg-, Agromiljø-koneiden maahantuoja. Toimialana myös kuljetus, koneurakointi ja maatalous.

Byberg AS U330

Norja

www.byberg.no

Byberg suunnittelee ja valmistaa laadukkaita laitteita öljy- ja kaasuteollisuudelle ja maataloudelle. Yksi suurimmista maatalous-asiakkaista on Kverneland, joka käyttää Bybergin sylintereitä auroihinsa. Yrityksen valmistamat traktorin työntövarsiin kytkettävät sylinterit ovat olleet myyntimenestys Norjassa vuosia. Niiden avulla käyttömahdollisuudet monipuolistuvat merkittävästi.

C

Capio Oy C134

Ylöjärvi

www.capio.fi

Laadukkaat Kolaszewski-työlaitteet maatalouteen, urakointiin ja kiinteistönhoitoon, Citaf-flexitankit nesteille 1–2 000 m3 sekä BM Horse -ratsastustarvikkeet.

Caraway Finland Oy A411

Närpiö

www.carawayfinland.fi

Cemagro Oy D141

Lohja

www.cemagro.fi

Cemo B350

ks. Lantmännen Agro

Continental Rengas Oy C305

Espoo

www.continental-rengas.fi

Vuonna 1871 perustettu teknologiayritys Continental kehittää uraauurtavaa teknologiaa ja palveluja, jotka tukevat kestävän kehityksen keinoin verkottunutta ihmisten ja tavaroiden liikkuvuutta. Tule tutustumaan Continentalin uudistuneeseen maatalousrenkaiden valikoimaan. Continental – korkeinta laatua ja suorituskykyä pellolle ja tielle.

CT Industrial U240

www.ctindustrial.fi

Työ- ja lisävalot, ledvilkut, Bgs/KS-työkalut, Euro-Iocon aerosolit, sähkömoottorit ja varavoimakoneet, Tegeran-käsineet, Petro Canada -voiteluaineet ja -rasvat.

Cultum Oy C147

Loimaa

www.cultum.fi

Täsmäviljelyn soveltaminen käytäntöön paikkatietoa hyödyntäen, automaattiohjausjärjestelmät (Ag Leader) sekä nestelannoitus (N-xt lannoitteet) ja sen käyttö täsmäviljelyssä. Pääpaino Ag Leader -tuotteissa.

D

Dataväxt B350

ks. Lantmännen Agro

DeLaval C419

Helsinki

www.delaval.fi

DeLaval-laitteet ja tarvikkeet: Lypsylaitteet (mm. VMS™ V300 lypsyjärjestelmä), OptiDuo™ rehunpuskin. Uusi DeLaval Evanza™ lypsin, Feedtech–säilöntäaineet ja –ravintolisät. Teemana osastollamme on eläinten kestävyys ja hyvinvointi.

Demeca Oy D220

Haapavesi

www.demeca.fi

Demeca parantaa suomalaisten maatilojen kannattavuutta ja hyvinvointia. Esittelemme messuilla ratkaisumme lietteenpumppaukseen ja -kierrätykseen, navetan ilmanvaihtoon sekä kuivitukseen. Esittelyssä myös Suomessa suunniteltu ja rakennettu Kiintomädätys® -biokaasulaitos, jolla maatila tuottaa itse sähkö- ja lämpöenergian sekä parantaa lietteen lannoittavuutta ja ympäristön hyvinvointia.

Diastek Oy C410

Jyväskylä

www.raite.fi

Raite-tuotteet: Raivaussahan terän teroitin sekä pelti- että kovametalliterille, yhdistelmäviila raivausterän hampaan- ja selkäpinnan samanaikaiseen teroitukseen, viilausteline raivausterän haritukseen, kunnostukseen ja teroitukseen sekä uutuutena työntötanko, monitoimitunkista kaadonsuuntaaja.

Dimex B350

ks. Lantmännen Agro

Dynaset Oy C101

Ylöjärvi

www.dynaset.com

Dynaset on maailman johtava hydrauligeneraattoreiden, -korkeapainepesureiden ja -kompressoreiden valmistaja. Dynaset-hydraulilaitteet muuntavat liikkuvan työkoneen hydraulivoiman sähköksi, korkeapainevedeksi, paineilmaksi, magneetiksi ja tärinäksi.

E

Eastman (AIV) A100

Oulu

www.aiv.fi

www.eastman.com

Eastmanilta löydät sopivan ratkaisun kaikkeen rehunsäilöntään – niin perinteiseen kuin luomutuotantoonkin. Oulussa valmistetut AIV-säilöntäaineet ovat Luken suomalaisissa olosuhteissa testaamia ja hyväksymiä Avainlippu-tuotteita.

E-Betoonelement A120

Harku, Viro

www.betoonelement.ee

Echo B350

ks. Lantmännen Agro

Ecolan B350

ks. Lantmännen Agro

Eko-Erotus Oy A524

Kauhava

www.ekoerotus.fi

Eko-Erotus, patentoidut separaattorit. Osastolla Eko-Erotus 120 kuivikeseparaattori.

Elho B350

ks. Lantmännen Agro

Elinkeino-, liikenne- A315 ja ympäristökeskus

Jyväskylä

www.ely-keskus.fi

ELY-keskusten tehtävänä on maaseudun elinkeinojen kehittäminen ja elinvoimaisuuden turvaaminen. Rahoitamme investointeja ja kehittämishankkeita, hoidamme viljelijätukien hakemiseen ja valvontaan liittyviä tehtäviä sekä varmistamme laadukkaan ja turvallisen ruoantuotannon. KoneAgriassa mukana Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Pirkanmaan ELY-keskukset.

Eläinmaalari Päivi Latvala A103

www.paivilatvala.fi

Päivi Latvalan rakastettuja eläinmaalauksia maaseudun eläimistä. Mukana myös maalattuja vanerisia eläimiä sekä kylttejä, taidekortteja ja -mukeja. Uutuutena käytännöllisiä, maalattuja postilaatikoita!

EMI B350

ks. Lantmännen Agro

Envitecpolis Oy D231

www.envitecpolis.fi

Apuna maatilasi biokaasu- tai aurinkoenergiainvestoinnin eteenpäin viemisessä, kannattavuuslaskennassa ja taloussuunnittelussa.

Esko Finland B350

ks. Lantmännen Agro

Espegard Oy A119

www.espegard.fi

www.tulipata.fi

Eurofins Viljavuuspalvelu Oy C531

www.viljavuuspalvelu.fi

Maatalouden analyysipalvelut.

Eurotrading Oy D102

Kuopio

www.eurotrading.fi

F

Faba osk B210

Hollola

www.faba.fi

Eläinaineksen kehittämisen ja lisääntymisen täysi palveluvalikoima. Huippueläimistä ja -alkioista ennakoivaan terveydenhuoltoon ja hoitoalueen ratkaisuihin.

Falkberg Jordbruk Oy Ab U231

www.woodmizer.fi

Farm B350

ks. Lantmännen Agro

Farmcomp B350

ks. Lantmännen Agro

Farmit.net C531

Espoo

www.farmit.net

Farmit on Suomen kattavin maatalousalan sivusto, jonka sisällöstä vastaavat oman henkilöstön lisäksi yli 20 yrityksen asiantuntijat. Maatalouteen tuunattu sääpalvelu, markkinahinnat, uutiset, blogit jne. – eikä maksa mitään.

Farmtools B350

ks. Lantmännen Agro

Feedex D143

Pedersöre

www.feedex.fi

www.speedex.fi

Oy Feedex Ab on kotimainen perheyritys ja sijaitsee Pedersören Kolpissa. Valmistamme rehuja niin naudoille, sioille kuin hevosille. Toimintamme pohjana on hyvä ja joustava asiakaspalvelu sekä laadukkaat ja toimivat rehut paremman eläinterveyden saavuttamiseksi. Terve eläin tuottaa!

Findoor Oy D120

www.findoor.fi

Finlactic Oy B336

Kokemäki

www.finlactic.fi

www.finlactic.fi/sailox.html

Finlactic Oy on vuonna 2010 perustettu suomalainen perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen moniin eri sovelluksiin maitohappoa sekä omassa tuotantoprosessissa valmistettuja korkealaatuisia tuotteita. Uutuutena SäilöX-säilöntäaine, jonka uskotaan mullistavan säilörehun tekemisen.

Finn-Elox Oy D244

Lempäälä

www.finn-elox.fi

www.pesuaine.com

Finn-Elox Oy tarjoaa maatalouteen kotimaiset ja tutkitusti tehokkaat pesuaineet. Yli 20 vuoden kokemus ja oma tuotantomme takaa tuotteidemme ensiluokkaisen laadun ja toimivuuden. Valitsemalla meidät saat henkilökohtaisen palvelun ja tuottavuutta lisäävät ratkaisut tilallesi.

Finncont Oy C429

www.finncont.com

Finncont suunnittelee ja valmistaa kestäviä ja ympäristövastuullisia ratkaisuja jäte- ja kiinteistöhuoltoon ja teollisuuteen sekä turvallisia ja hyväksyttyjä polttoainesäiliöitä. Tuotevalikoimastamme löydät polttoainehuoltoon tarvittavat kuljetus- ja varastosäiliöt, tankkaussäilöt 250–6 000 litraa.

Finnlacto Oy D210

Seinäjoki

www.finnlacto.fi

www.vasikkamaster.fi

Finnlacto Oy on vuonna 1987 perustettu, 100-prosenttisesti suomalaisessa omistuksessa oleva yritys, joka toimii maataloustuotannon aktiivisena kehittäjänä. Markkinoimme tarvikkeita ja laitteita maidontuotantoon, rehunsäilöntään, sekä vasikoiden ja karjan kasvatukseen.

Finnmammut Oy C204

Hämeenlinna

www.finnmammut.fi

Mammut-rehukoneet, Heizomat-automaattihakelämmitys, Lasco-ruuvihalkaisijat ja -lisälaitteet.

Fiskars B350

ks. Lantmännen Agro

Foga B350

ks. Lantmännen Agro

Fortum Waste Solutions Oy A220

Jämsänkoski

www.fortum.com

Laadukkaat Fortum Metsuri bio- ja mineraaliöljypohjaiset teräketjuöljyt sekä pienkonebensiinit.

Foss-Eik Mek verksted AS U330

Norja

www.foss-eik.no

Foss-Eik on Norjan suurin perävaunuvalmis-taja, joka tarjoaa laajan valikoiman tukevia perävaunuja. Perävaunut on rakennettu kestämään raskaita kuormia ja kestämään kovaa käyttöä. Erilaisia kärryjä mönkijän peräkärryistä 3-akseliseen dumperkärryyn, asiakkaan toiveiden mukaan.

G

GEA Finland B236

Helsinki

www.gea.com

GEA on johtava laitteiden ja tietotaidon tarjoaja maidontuottajille. Annamme toimintaedellytykset tuottajille toimia menestyksekkäästi nyt ja tulevaisuudessa.

Gradia Jämsä metsäala ja A215 John Deere Forestry Oy jälleenmyynti

www.gradia.fi

www.deere.fi/fi/metsäkoneet/

Gradia Jämsä metsäala ja John Deere Forestry Oy jälleenmyynti markkinoivat yhdessä metsäalan perustutkintoihin johtavaa koulutusta metsuri-metsäpalveluidentuottaja-, metsäkoneenkuljettaja- ja metsäkoneasentajaopiskelijoille. Haku koulutukseen niin yhteishaun kuin jatkuvan haun kautta. Työssäoppiminen asentajaopiskelijoilla mahdollista John Deeren toimipisteissä eri puolella maata.

Gripen Wheels Finland Oy C103

Mustasaari

www.gripenwheels.com

H

Haka-Traktori Oy C533

Kempele

www.haka-traktori.fi

Happowa B551

Ylihärmä

www.happowa.fi

Hardi B350

ks. Lantmännen Agro

Hargassner Finland U233

Honkajoki

www.hargassner.fi

Jokaiselle oikea biomassa lämmitysjärjestelmä. Hargassnerilla on kaikille sopiva Biolämmitysjärjestelmä pienestä omakotitalon lämmitysjärjestelmästä aina isompiin keskuslämmitysjärjestelmiin sekä hotellien, julkisten rakennusten tai suurien maatilojen lämmitysjärjestelmiin. Meillä löytyy lämmitysjärjestelmiä välillä 6 kW – 2,6 MW.

HE-VA B350

ks. Lantmännen Agro

HKScan Finland Oy C531

www.hkscan.com/fi/tuottajayhteiso/kotitilat/

HKScan tarjoaa lihantuottajille luotettavan ja kilpailukykyisen lihan markkinointikanavan, toimivat eläinkuljetukset ja kattavat asiantuntijapalvelut. Välitämme myös ruokinnan komponentteja, kuten kivennäisiä, liemirehuja ja viljaa.

Hortilab Oy Ab A416

Närpiö

www.hortilab.fi

Hortilab Oy Ab on kotimainen Finasin akkreditoima (T187) ja Ruokaviraston hyväksymä laboratorio. Hortilab viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhlaa, mutta kokemusta maatalous- ja puutarhasektorin analyyseistä on yli 40 vuoden ajalta. Teemme mm. viljavuustutkimukset, viljojen laatutestit sekä tuoteselosteanalyysit lannoitelain mukaisesti. Tule hakemaan messutarjouksemme!

Humus B350

ks. Lantmännen Agro

Hyväkone Oy C233

Kurikka

www.hyvakone.com

I

Ilsbo B350

ks. Lantmännen Agro

Infraline / Korin Oy U230

Tuusula

www.infraline.fi

Infraline-säiliöt on markkinoiden laajin valikoima polttoaineen kuljetus- ja varastosäiliöitä, vesisäiliöitä, AdBlue/ureasäiliöitä, kemikaalisäiliöitä, matalia lokasäiliöitä sekä erilaisia tankkaustarvikkeita ja korjaamotuotteita maanviljelijöille, koneyrittäjille ja kunta-asiakkaille. Oma maahantuonti ja huolto-organisaatio takaa kilpailukykyiset hinnat.

IOPARI B301

Kuopio

www.iopari.fi

Kotimainen toimija, KVR-suunnittelu ja -rakentaminen. Maitolinja: lypsyjärjestelmät, maidon jäähdytys- ja säilytysärjestelmät sekä eläinten ruokintajärjestelmät, myös asennukset, huolto ja kunnossapito. Fullwood Packo M2erlin -lypsyrobotti ja Joz-rehuntyönnin ja lannanpoistolaitteet osastollamme. Tervetuloa tutustumaan uusiin pihattoratkaisuihin!

J

Jatkone Oy C233

Pirkkala

www.jatkone.com

JGarage Oy B334

www.jgarage.fi

Kraiburg-kumimatot.

Jita Oy D251

Virrat

www.jita.fi

Jita Oy valmistaa kotimaiset putki- ja kaivotuotteet kaikkiin maatalouden putkituksiin. Lisäksi valikoimassamme jätevesijärjestelmät ja laiturituotteet. Tule tekemään kaupat tiukkaan syyshintaan!

Jokasafe B350

ks. Lantmännen Agro

Josera B350

ks. Lantmännen Agro

Jouko Pasi Oy Aula

Kouvola

www.joukopasi.fi

www.profi.com

Profi ym. kansainväliset maatalousalan lehdet. Tuontikonepalvelut ym. yhteydet saksankielisiin maihin.

Jussi-Tuote Oy B338

Pori

www.jussi-tuote.fi

Täyttöruuvit, nestepeittaimet, viljaruuvit ja viljakanuuna, tasokuljettimet ja siilonpohjan tyhjennysruuvi.

JUTA a.s. C247

Tsekki

www.juta.cz

Jyväskylän A214 ammattikorkeakoulu

Jyväskylä

www.jamk.fi/yksissä

Säpinää suhteisiin! Tiukkaa tietoa huumoripitoisessa paketissa pari- ja ihmissuhteisiin tarjoaa Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Parisuhdekeskus Kataja Yksissä-hankkeen puitteissa. Tuemme Keski-Suomen maaseudun asukkaiden hyvinvointia järjestämällä sinkku- ja parisuhdetapahtumia, tarjoamalla maksuttomia terapeutin tilakäyntejä sekä valmentamalla ammattilaisia.

Jyväskylän ammattikorkea- A114 koulu, Biotalousinstituutti

Saarijärvi

www.jamk.fi

www.jamk.fi/biotalousinstituutti

Edistämme yhteiskunnassa kestävän ja kannattavan biotalouden kehitystä. Vahvuutemme on monialaisuus; maatalous, metsätalous, uusiutuva energia ja vesiosaaminen ovat toimintamme keskiössä. Panostamme uuteen teknologiaan, kiertotalouteen, brändiin, johtamiseen ja liiketalouteen vahvuusalueillamme. Olemme Suomen vetovoimaisin biotalouden kouluttaja ja liiketoiminnan kehittäjä 2025.

K

Kaarirakenne Oy D104

www.kaarirakenne.fi

Teuva

Toimitamme kustannustehokkaasti itsekantavat teräskaarihallit Avaimet käteen -periaatteella koko Suomeen. Käyttökohteina esim. kone- ja varastohallit, pihatot, lantalat, rehusiilot, hake- ja hiekkavarastot. Hallin saa joko kylmänä tai eristettynä.

Kapasystems Ky C540

Konnevesi

www.kapasystems.fi

Kapdahl Oy C540

Konnevesi

www.kapdahl.fi

Karamella Oy C347, L131

Makeiset.

Keljon Konehuolto Oy U200

Jyväskylä

www.keljonkonehuolto.fi

Polaris-osastoltamme maailman suosituimmat, esim. puunajossa ylivoimaisella aidolla 100-prosenttisella Polaris-nelivedolla varustetut supersuositut traktorimönkijät (mm. 60–80 km/h, lämpöohjaamolliset yms.) sekä muita Polaris-tuotteita.

Kellfri Oy Ab B331

Laukaa

www.kellfri.fi

Maa- ja metsätalouden koneet, laitteet ja varusteet.

Keski-Pohjanmaan Ammatti­- A109 opisto, luonnonvara-ala

Kannuksen ja Perhon toimipaikat

www.kpedu.fi

Keski-Suomen Sydänpiiri/ A329 Nopean Avun Apurit

Jyväskylä

https://sydanliitto.fi/keskisuomi/hankkeet/naapurit-hanke-nopean-avun-apurit

Valmennetaan viranomaisten kanssa yhteistyössä maaseutukylien vapaaehtoisia elvytysosaajiksi ja sydäniskureiden käyttäjiksi tavoitteena lisätä sydäniskureiden määrää kylissä. Valmennetaan maaseutukyliin vapaaehtoisia auttajaryhmiä, jotka osaavat tunnistaa elottoman henkilön, aloittaa sydänelvytyksen ja käyttää sydäniskuria sekä avustaa viranomaisia tulipalon alku-sammutuksessa.

Keskustan Keski-Suomen A415 piiri ry

Jyväskylä

www.keskusta.fi/keski-suomi

www.keskustanaiset.fi/keski-suomi

Keskustan Keski-Suomen piiri on vireä ja vaikuttava satavuotias poliittinen järjestö. Tavoitteenamme on kehittää Keski-Suomea niin, että täällä on hyvä elää. Piiri edistää keskustalaisten päättäjien verkottumista ja tukee nykyisiä ja tulevia päättäjiä toimiessaan oman kuntansa ja maakunnan parhaaksi. Tule mukaan ja tapaamaan Keskustan päättäjiä osastollemme.

KHP-Myynti Ky C321

Kauhajoki

www.khp-myynti.fi

KIHO A218

www.kiho.fi

Kotimaisen Kihon palveluilla jokainen yritys voi hallita työtä sekä kalustoa helpommin ja tehokkaammin. Kihon älykkäät työkalut toimivat siellä missä yrityksesi työ tehdään. Helppo mobiilisovellus mahdollistaa tiedolla johtamisen reaaliajassa.

Kiilto B350

ks. Lantmännen Agro

Kinnusen Tähti-rehut D242 Kinnusen Mylly Oy

Utajärvi

www.kinnusentahtirehut.fi

www.kinnusenmylly.fi

Maan parhaista antimista maan parhaille tiloille. Haluamme tehdä tilasi tavoitteista totta. Ratkaisumme perustuvat aina vankkaan ruokintaosaamiseen, korkealaatuiseen kotimaiseen viljaan sekä tinkimättömyyteen karjan hyvinvointia kohtaan. Kun haluat antaa karjallesi parasta, valitse kotimainen vilja. Niin teemme mekin.

KK-Module Oy/ C333 Kartanokoneet

Kalajoki

www.kkmodule.com

Karkon kiinteät lietevaunut ja moduliperävaunut, jossa uutuutena mukana puskulavamoduli. Esillä myös Bomechin vetovannasmultaimet eri kokoluokissa.

KNZ B350

ks. Lantmännen Agro

Koneviesti B310

Helsinki

koneviesti.fi

Koneviesti – Suomen koneuskottavin ammattilehti.

Koneyrittäjät/Finnmetko Oy L127

Helsinki

www.koneyrittajat.fi

www.finnmetko.fi

Koneyrittäjien liitto ja Finnmetko Oy. Koneyrittäjien edunvalvonta - muun muassa traktoriurakointiin liittyvä, liiton palvelut, Datapankki, FinnMETKO-näyttely ja Koneyrittäjä-lehti. Koneyrittäjien liitto on energia-, maarakennus- ja metsäkonealan koneyrittäjien valtakunnallinen yrittäjä- ja työnantajajärjestö. Finnmetko Oy on Koneyrittäjien liiton omistama markkinointi- ja julkaisuyhtiö.

Kongkilde/JF B350

ks. Lantmännen Agro

Kp.koneurakointia Oy / D198 Vervaet Finland

Kannus

www.koneurakointia.fi

Ajettavat lietteenlevittimet: Vervaet Hydro Trike. Kokonaisjärjestelmät lietteen vetoletkulevitykseen: Perwolf, Schouten. Varaosat ja tarvikkeet: Granit-Parts. Kuorma-autot, säiliöt ja kaikki tarvikkeet lietteen siirtoon.

Krafft B350

ks. Lantmännen Agro

Kuhn B350

ks. Lantmännen Agro

Kärcher Oy D225

Nurmijärvi

www.karcher.fi

Maailman suurin puhdistuslaitteiden valmistaja. Meiltä löytyvät kokonaisvaltaiset siivous- ja pesulaiteratkaisut maatalouteen ja raskaaseen kalustoon. Valikoimasta löytyvät esim. painepesurit, imurit, lakaisu- ja siivouskoneet.

Kärki-Agri Oy B553

Seinäjoki

www.karkiagri.fi

Käytännön Maamies ja C130 KMVET

Espoo

www.kaytannonmaamies.fi

www.kmvet.fi

Käytännön Maamies – maatilayritttäjän ammattilehti, KMVET – kotieläinten tervey-denhoidon ja ruokinnan erikoislehti, ja Traktoripörssi-lehti. Esittelyssä myös traktoriporssi.fi - suomalaisten käytettyjen traktorien ja maatalouskoneiden internetsivusto, jossa on tarjolla maamme paras vaihtokonevalikoima.

L

Laakson Metalli Oy B350

ks. Lantmännen Agro

Laatukattila Oy C301

Tampere

www.laka.fi

Laka-lämmityskattilat ja -lämpölaitokset.

Laitilan Rautarakenne Oy U300 /Japa

Laitila

www.japa.fi

Laitilan Rautarakenne on suomalainen teollisuusyritys, joka valmistaa laadusta ja kestävyydestään tunnettuja Japa®-polttopuukoneita. Polttopuiden tekeminen Japa®-polttopuukoneilla on helppoa ja turvallista, olet sitten metsäalan rautainen ammattilainen tai polttopuuta omaan käyttöösi tekevä.

Lakeuden Siilo Oy D196

Kurikka

lakeudensiilo.com

Landbygdens Folk L121

Helsinki

www.slc.fi

Lantmännen Agro Oy B350

Vantaa

www.lantmannenagro.fi

Lantmännen Agro -ketjun kauppiasverkostoon kuuluu 39 kauppiasyrittäjää ja 75 kauppaa. Vahvuuksiamme ovat tuotevalikoiman, palveluiden ja jälkimarkkinoinnin kattavuus sekä oman alueensa ja paikalliset olosuhteet tuntevat kauppiaat. Palvelemme maa- ja metsätalousyrittäjiä, koneurakoitsijoita sekä hevosalan ammattilaisia ja harrastajia. Lantmännen Agro on osa Lantmännen-konsernia.

Lantmännen Feed Oy B344

www.lantmannenfeed.fi

Lantmännen Feed on asiakastiloilleen eteenpäin katsova kasvun innostaja. Toimintamme ytimessä ovat vankka lehmien ruokinnan erikoisosaaminen sekä innovatiiviset ja ekologiset huippurehut, jotka mahdollistavat nautatiloille paremmat tuotokset. Autamme asiakkaitamme tuottamaan kuluttajille terveellistä ruokaa kestävästi, tehokkaasti ja taloudellisesti kannattavasti.

Latter NT OY D230

Ambla, Järvamaa, Viro

www.latter.ee

Ledistys Oy B342

Kempele

www.ledistys.fi

Ledvalaistusratkaisut maatalouteen ja teollisuuteen. Tutustu Suomessa valmistettuun Moduled- ja Profiled-valaisinmallistoon; täysin modulaarinen ja erittäin kustannustehokas valaistusratkaisu korvaamaan loisteputki- ja muut perinteiset valaisimet.

Lem-Kem Oy B350

ks. Lantmännen Agro

Liisankankaan Jäätelö C200, D239

www.liisankankaanjaatelo.fi

Lilja Farms Oy C147

Ylihärmä

www.liljafarms.fi

Täsmäviljelyn soveltaminen käytäntöön paikkatietoa hyödyntäen, automaatti ohjausjärjestelmät (Ag Leader) sekä nestelannoitus (N-xt lannoitteet) ja sen käyttö täsmäviljelyssä.

Liscop B350

ks. Lantmännen Agro

Lohimet Oy B350

ks. Lantmännen Agro

LP Lakkapää Oy D281

www.lakkapaa.com

www.ecosyl.fi

Luda Farm B350

ks. Lantmännen Agro

Lujabetoni Oy B301

Siilinjärvi

www.lujabetoni.fi

Kotimaiset huippulaadukkaat CE-merkityt betonielementit suoraan Suomen suurimmalta maatalouselementtien toimittajalta!

Luontotaika.net C149

Lempäälä

www.luontotaika.net

Traktori-, luonto- hirvi-, karhu-, hevos-, koira-, kissa- ja Suomi-paidat. Traktori-, kaivuri-, hevos- ja kissapipot. Suomi-hupparit ja -pipot. Muumipaidat aikuisille ja lapsille.

Lämpöpuisto B350

ks. Lantmännen Agro

M

Maanmittauslaitos A412

www.maanmittauslaitos.fi

Yli 200-vuotias Maanmittauslaitos tekee erilaisia maanmittaustoimituksia, esimerkiksi lohkomisia ja tilusjärjestelyjä sekä tuottaa kartta-aineistoja ja edistää niiden käyttöä. Maanmittauslaitos turvaa maanomistuksen ja luototusjärjestelmän ylläpitämällä kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja rekistereissään sekä huolehtimalla omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä.

Maaselän kone B350

ks. Lantmännen Agro

Maaseudun Tulevaisuus & L126 Aarre-lehti

Helsinki

mt.fi

aarrelehti.fi

Maaseudun Tulevaisuus on Suomen toiseksi luetuin tilattava päivälehti. Liitelehdet Kantri ja Suomalainen Maaseutu. Aarre on hyötytieto- ja elämäntapalehti metsästä, metsätaloudesta ja luonnosta kiinnostuneille.

Maatalouskoneet.fi C521 Veteli

www.maatalouskoneet.fi

Lumiketjut traktoreille ja työkoneille. GripX-ketjuissa on paljon kokovaihtoehtoja ja niiden asentaminen on helppoa. Stark-piennarmurskaimet ja -kesantomurskaimet, Delimbe-piensiemenlevittimet, -rikkaäkeet, -jankkurit ym. Uuden ajan salaojien huuhtelujärjestelmä HIDRO-JET/BI300 erinomaisella paikannusjärjestelmällä.

Maatalousyrittäjien A300 eläkelaitos Mela

Espoo

www.mela.fi

www.juurevajoukko.fi

Maatilan Pellervo & A209 Eläin-liite, Kodin Pellervo, Oma PIHA

Helsinki

maatilanpellervo.fi

www.pellervo.fi

Maitoyrittäjät ry D200

Jyväskylä

www.maitoyrittajat.fi

Maitoyrittäjät ry jakaa osaamista ja kokemusta yrittäjältä yrittäjälle ja kannustaa jäsenyrityksiään kasvamaan laadullisesti. Yhdistys ohjaa ja neuvoo maitoyrityksen johtamisessa järjestämällä seminaareja, työpajoja, opintomatkoja ja koulutusta kotimaassa sekä ulkomailla. Maitoyrittäjät ry on riippumaton vaikuttaja, joka toimii tiiviissä yhteistyössä toimialan kanssa.

Maschio B350

ks. Lantmännen Agro

Mascus Finland C145

Helsinki

www.mascus.fi

Mepu B350

ks. Lantmännen Agro

Mestarifarmi Oy B236

Siilinjärvi

www.mestarifarmi.fi

Mestarifarmi on kumppanisi karjatalouden rakentamisen asiantuntijana ja toteuttajana. Meiltä saat uudet MaitoMestari-pihatot GEA Monobox -lypsyrobotilla tai perinteisellä asemalypsyllä. Laaja tuotevalikoima sisältää uudet GEA-pihattokalusteet ja -lannankäsittelylaitteet, Arntjen-ilmanvaihdon ja valaistuksen, Animat-kumimatot sekä SundsAlfa– betoniritilät.

Mestarin Vahva B350

ks. Lantmännen Agro

Metallipalvelu Hartikainen Oy B350

ks. Lantmännen Agro

MHY Keski-Suomi C432

www.mhy.fi/keski-suomi

Mitas Oy C221

www.mitas-tyres.com

Mitas, joka on osa Trelleborg-konsernia, on yksi Euroopan johtavista rengasmerkeistä maatalouskoneisiin, maanrakennuskoneisiin, materiaalinkäsittelylaitteisiin, moottoripyöriin, polkupyöriin sekä muihin erikoislaitteisiin. Mitaksen renkaat valmistetaan Tšekeissä, Yhdysvalloissa, Serbiassa ja Sloveniassa ja ne ovat saatavilla maailmanlaajuisen myynti- ja jakeluverkoston kautta.

Mobil B350

ks. Lantmännen Agro

Movet Oy A521

Kuopio

www.movet.fi

Eläindiagnostiikkalaboratorio Movet Oy:lla on laaja tutkimusvalikoima kattaen mm. valvontaohjelman mukaisen salmonellatutkimuksen tuotantoeläimille, utaretulehdustutkimuksen, seleenin, suuren määrän ulostetutkimuksia eri eläinlajeille ja paljon muuta.

Mtech Digital Solutions Oy B210

Vantaa

www.mtech.fi

www.mtech.fi/yrityksille

Minun Maatilani -ohjelmistot: moduulipohjaiset ja räätälöitävät ohjelmat nautatiloille. Uudistunut Wisu-ohjelmisto ja mobiilisovellus MobiWisu viljelysuunnitteluun. WebWakka ja WakkaKuitti talousohjelmat maatilan kirjanpitoon. Karjakompassi, laaja ohjelmisto nautatilan tuotannon suunnitteluun ja seurantaan. Innovatiiviset digitaaliset ratkaisut liiketoimintasi tarpeisiin.

M&T Farms B350

ks. Lantmännen Agro

MTK ry A529

Helsinki

www.mtk.fi

www.kasvutarinoita.fi

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK on ammatti- ja etujärjestö maanviljelijöille, metsänomistajille ja maaseutuyrittäjille. Jäsenkuntamme ammatteja ja elinkeinoja yhdistää se, että ne kaikki perustuvat uusiutuviin luonnonvaroihin ja niiden kestävään ja taloudelliseen hyödyntämiseen.

Multifan B350

ks. Lantmännen Agro

Multiva B350

ks. Lantmännen Agro

Murska B350

ks. Lantmännen Agro

Mäki-Reini Oy B577

Isokyrö

www.maki-reini.fi

Reini-tuotteet: hydrauliset uppopumput ja peittauslaitteet.

N

Neste B350

ks. Lantmännen Agro

Nettikone.com C202

Helsinki

www.nettikone.com

Nettikone on suomen suosituin raskaan kaluston markkinapaikka, jossa koneet vaihtavat kevyesti omistajaa. Valikoimassa yli 20 000 kohdetta maatalous- ja metsäkoneista mönkijöihin.

Nilffisk B350

ks. Lantmännen Agro

Nipere Oy C133

Teuva

www.nipere.fi

Nisula Forest Oy C621

Kuorevesi

www.nisulaforest.com

www.facebook.com/nisulaforest

Jos suunnittelet hakkuupään tai energiakouran hankintaa traktoriin, kaivinkoneeseen tai hakkuukoneeseen, ratkaisut löydät Nisulan osastolta.

Norcar B350

ks. Lantmännen Agro

Nordecon Betoon Oü D230

Tallinna, Viro

betoon.nordecon.com

Nordica Oils Finland Oy U239

Huittinen

Voiteluaineet. Korjaamotarvikkeet.

Nordisk Alkalia B350

ks. Lantmännen Agro

Novarbo Oy A525

Eura

www.novarbo.fi

Novarbo Oy on ammattikasvihuoneviljelyyn käytettävien kasvualustojen ja kasvihuoneteknologian asiantuntija. Valikoimastamme löytyvät myös Arvo- ja Aino-luomulannoitteet sekä viheraluelannoitteet niin urheilunurmille kuin viherrakentamiseen. Olemme osa suomalaista Biolan Groupia.

Ny-tek Oy D259

Reisjärvi

www.nytek.fi

Esillä näyttelyssä W255LA-lumilinko, W3T-tielana ja Beltscoopin kuivikkeenlevitin. Uutuutena esittelemme Albutt-rehuleikkurit ja kauhaleikkuri 220HX:n.

O

OFA B350

ks. Lantmännen Agro

Older Seeds OÜ C620

Saku, Viro

www.olderseeds.ee

www.facebook.com/OlderSeedsOu

Older Seeds OÜ on vuonna 1993 perustettu perheyritys. Myymme rehukasvien siemeniä (heinät, palkokasvit, maissi, herneet, seokset) sekä siemeniä viherrakentamiseen. Lisäksi toimenkuvaamme kuuluu konsultointi ja seminaarien järjestäminen.

OP Alvar

Helsinki

www.op.fi

Oregon B350

ks. Lantmännen Agro

P

PEL-Tuote Oy C111

Rantasalmi

www.pel-tuote.fi

www.facebook.com/peltuote

Suomalaista osaamista Suomen kivisimmiltä pelloilta.

Pellon Group Oy B320

Ylihärmä

www.pellon.fi

Peltosiemen L130

www.peltosiemen.fi

Peltosiemen-maatilapakkaamot toimittavat laadukkaat kylvösiemenet viljakasveista, nurmikasveista, öljy- ja valkuaiskasveista sekä erikoiskasveista.

Pentin Paja Oy C420

Joensuu

www.naarva.fi

www.youtube.com/user/PENTINPAJA

Naarva: kaatopäät, energiakourat, sykeharvesterit ja perkaajat monipuoliseen puunkorjuuseen ja nuoren metsän hoitoon. Naarva H60 -halkaisulaite: järeä uutuus, pilkkuri isoille puille. Järeä halkaisulaite traktorin kolmipistekiinnitykseen tai metsäperävaunuun. Halkaisee 24:ään osaan.

Pichon B350

ks. Lantmännen Agro

Piippo B350

ks. Lantmännen Agro

Piippo Oyj D241

www.piippo.fi

Piippo Oyj valmistaa, markkinoi ja jakelee sitomiseen, nostamiseen ja kiinnittämiseen soveltuvia tuotteita kolmelle pääsegmentille: agri, kuluttajat ja business to business (B2B). Yhtiön tuotantolaitos sijaitsee Outokummussa ja tuotteita toimitetaan maailmanlaajuisesti yli 40 maahan.

Pirkan Säilyketukku Oy L102

Tampere

www.pirkansailyketukku.fi

Retkis-kalasäilykkeet: Jättikassi merikalasäilykkeitä 20,-/9 prk (kilo-haili, silli, makrilli, sardiini, kalapullat). Järvikalasäilykkeet 20,-/3 prk (muikku, särki).

Pohjoisen Keski-Suomen A114 ammattiopisto

Tarvaala, Laukaa

www.poke.fi

www.biotalouskampus.fi

Maatalous-, metsä- ja ympäristöalan ammatillista koulutusta. Ajan hermolla aidossa ympäristössä.

Pomo B350

ks. Lantmännen Agro

ProAgria B210

Vantaa

www.proagria.fi

Tule osastollemme keskustelemaan, miten Strategia+ -konsultit voisivat olla avuksi yrityskokonaisuutesi strategisessa kehittämisessä. Tutustu johtamis- ja talouspalveluihimme sekä Neuvo 2020 -palveluun. Kerromme osastollamme myös ilmastoviisaan kasvitilan uutuuksista. Esittelyssä mm. Bisnes+ Dokumenttipankki ja kasvitoimintoruudut, sähköinen kasvinsuojelututkinto, viljan hiilijalanjälkilaskuri Biocode sekä ruokinnan ohjaus täsmäpalveluineen. Yhteisosastollamme mukana Mtech, Faba ja 4dBarn.

Puuvirrat Oy U203

Virrat

www.puuvirrat.fi

www.facebook.com/puuvirrat

Puuvirrat Oy on klapintekijän, puulämmittäjän ja tulisijan omistajan verkkokauppa, joka tarjoaa tuotteita klapien valmistamisesta tuhkan poistoon. Tuotevalikoimastamme löytyvät klapisäkit, takkatarvikkeet, suojapeitteet ja puuliiterit. Osastolla esittelemme uuden klapien pakkauslaitteen, joka sopii 60 ja 40 litran klapipusseille. Osastolla nähtävillä myös järeä klapikuljetin omilla pyörillä.

Päijänteen C432 Metsänhoitoyhdistys

Jyväskylä

www.paijannemhy.fi

www.facebook.com/paijannemhy/

Päijänteen Metsänhoitoyhdistys on metsänomistajien oma palveluorganisaatio. Metsänhoitoyhdistys on ainoa metsäalan toimija, joka on rehdisti metsänomistajan puolella. Olemme lähellä Sinua ja metsääsi! Oli tilanteesi mikä tahansa, meiltä saat aina tarvitsemasi neuvot ja palvelut. Avullamme metsäsi voi hyvin – kasvaa ja tuottaa kuten pitääkin.

R

Rannan Teollisuuskone Oy A321

Laukaa

www.rannanteollisuuskone.fi

www.milston.fi

Konepajatoiminnan lisäksi valmistamme ruuvipuristintyyppisiä Milston-lieteseparaattoreita teollisuuteen ja maatalouteen.

Rani Plast B350

ks. Lantmännen Agro

Ransuco Oy B330

Koski TL

www.ransuco.fi

Ransuco on kotimainen kumppanisi navetan ja sikalan kaluste- ja laitehankinnoissa. Omaa vankkaa tuotantoamme täydentävät alansa parhaat valmistajat kuten Jourdain-kalusteet, Kraiburg-matot, La Buvette -vesijärjestelmät, Skov-ilmastointi, Skiold-myllyt ja -liemiruokinta sekä Svea-lannanpoisto.

Rautanet Konnevesi C539

Konnevesi

www.rautanetkonnevesi.fi/

www.facebook.com/rautanetkonnevesi/

Rekitec Oy D255

Haapajärvi

www.rekitec.fi

Lietteenkäsittelyjärjestelmät. Separaattorit, pumput, sekoittajat, karjaharjat ja ohjauskeskukset.

Rexener B350

ks. Lantmännen Agro

Rex Nordic Finland Oy U101

Askola

www.rexnordic.com

Airrex-infrapunalämmittimet, -viilennyskoneet ja -kosteudenpoistajat. Rexener palju- ja uima-allaslämmitin.

RKW B350

ks. Lantmännen Agro

RPC bpi agriculture C434

www.rpc-bpi.com

S

Savonia A105 ammattikorkeakoulu Oy

Iisalmi

www.savonia.fi

Sedu A115

Ilmajoki

www.sedu.fi

SEDU – parasta maaseudun ammattilaiselle. Vahvista osaamista tai vaihda uudelle uralle! Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia maatalouden, maarakennuksen ja metsäalan ammattilaisille. Opiskele tutkinto, tutkinnon osa tai vahvista osaamistasi lisäkoulutuksissa. Voisitko sinä olla uusi bioenergiatuottaja, maaseutuyrittäjä tai metsäalan ammattilainen?

SeiLab Oy A316

Seinäjoki

www.seilab.fi

Semex Finland Oy A104

Liminka

www.semex.fi

Naudan pakastespermaa ja alkioita Kanadasta sekä käytännönläheistä jalostusneuvontaa. Todelliset tulokset terveysjalostukseen Immunity+ sonneilla. Genomitestauspalvelut. Typpisäiliöt, typpitäytöt ja siemennystarvikkeet. Realtime-kiimanseurantajärjestelmät.

Seppo Kuisma Oy C310

Salo

www.seppokuismaoy.fi

Sievi B350

ks. Lantmännen Agro

Sievin Biohake Oy C205

Sievi

www.biohake.fi

Sievin Jalkine Oy L109

Sievi

www.sievi.com

Sievi on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja, joka tunnetaan erityisesti työ- ja turvajalkineistaan. Sievin päämääränä on valmistaa erilaisiin työtehtäviin ja olosuhteisiin sopivia jalkineita, jotka vaikuttavat merkittävästi työturvallisuuteen, työssä viihtyvyyteen ja tehokkuuteen. Jalkineet valmistetaan laadukkaista materiaaleista kotimaisella työllä.

Skiold Ab C520

www.skiold.se

Smart Import C430

www.smartimport.fi

Soilfood C531

www.soilfood.fi

Soilfood tarjoaa lannoite- ja maanparannustuotteet peltojen kasvukunnon ja satojen parantamiseen. Soilfoodin valikoimista löytyvät kalkit, kuidut ja lannoitteet, joista yhteistyössä asiakkaan kanssa valitsemme sopivimmat tuotteet – aina tila- ja lohkokohtaisiin tarpeisiin perustuen.

Soukkio Oy C203

Luopioinen

www.soukkio.fi

SR Harvesting Oy C201

Virrat

www.srharvesting.fi

SSAB Europe Oy A312

Raahe

www.ssab.com

www.ssab.fi/kalkituslaskuri

SSO Maatalous D150

Salo

www.ssomaatalous.fi

SSO Maatalous harjoittaa maatalous-, vilja- ja konekauppaa Etelä-Suomessa. Konekaupassa se edustaa koko Agritekin tuotevalikoimaa, jota on täydennetty omilla työkone-edustuksilla, mm. Kire-perävaunut, Joutsa-metsäperävaunut- ja -kuormaimet, BioJack-energiakourat, Pilkemaster-klapikoneet, NyTek-tienhoitokoneet, PF-lavetit, Awemak-muokkauskoneet ja Volant-etukuormaintyölaitteet.

Stecos Oy/ProDoor U201

Laukaa

www.prodoor.fi

Suevia B350

ks. Lantmännen Agro

Suokone Oy C211

Sotkamo

www.suokone.com

MeriCrusher-murskausjyrsimet metsien, peltojen sekä maan raivaustöihin. MeriPeat-koneet turvetuotantoon ja soiden raivaukseen. MeriTraktor-telatraktorit tehokkaaseen raivaustyöhön. MeriRoad-jyrsimet stabilointiin ja teiden jyrsintään.

Suomen Euromaster Oy C217

Pori

www.euromaster.fi

www.facebook.com/suomeneuromaster

Euromaster on myös maatalouden rengashuollon asiantuntija. Tarjoamme maatalouden koneisiin laajan rengasvalikoiman ja vanteet sekä maatalousrenkaisiin liittyvät palvelut: mm. asennukset, korjaukset, suolatäytöt ja nastoitukset.

Suomen Karjatilatarvike Oy A500

Somero

www.sktoy.fi

Suomen Säkkikauppa U117

Lievestuore

www.suomensakkikauppa.fi

Klapisäkit ja tarvikkeet.

Suomi Shop L104

Parkano

www.suomishop.net

Suonentieto Oy A410

Kuopio

www.suonentieto.fi

Ratkaisut maatilan sekä yritystoiminnan talous- ja palkkahallintoon, talouden suunnitteluun ja viljelyasioiden hallintaan ja ohjaukseen. Tuotteemme: Maatalousneuvos, Agrineuvos, AgriSmart, Metsäneuvos-metsäkirjanpito ja Balanssi. Ohjelmat toimivat työasemissa ja lähiverkossa. SaaS-pilvipalvelu mahdollistaa sovellusten ja saman tiedon käyttämisen eri sijainneista usealle käyttäjälle.

T

Tapio Pirttinen Oy C431

Ylihärmä

www.tapiopirttinen.fi

Järeät koneet yksityis- ja urakointikäyttöön. Cabe: vesakoille ja kesannoille. FAE, Dondi: pellolle, suolle ja tielle. Faresin: seosrehuvaunut ja kurottimett. Esittelyssä uutuustuotteita, ja päivitetty Faresin seosrehuvaunumallistomme.

Tarviketukku C438

Lapua

www.tarviketukku.fi

Tule tutustumaan yli 300 000 tuotteen valikoimaan, joka kattaa mm. Milwaukee akkutyökalut, nosto-, ja sidontatarvikkeet, käsityökalut, erikoistyökalut,kiinnitystarvikkeet, 8.8 teräspultit jne

Teboil Oy Ab D223

Vantaa

www.teboil.fi

Tehokone B563

Joensuu

www.tehokone.net

Everun-pyöräkuormaimet, Dina-maatalousvaunut, Solis-traktorit.

Teollisuushankinta TH Oy Ab B334

Kokkola

www.teollisuushankinta.fi

TerMater Oy B237

Veteli

www.termater.fi

Tiivi C136

Haapajärvi

www.tiivi.fi

Ikkunat, ovet ja asennuspalvelu. Tiivi – enemmän kuin ikkuna.

Tilasiemen C531

www.tilasiemen.fi

Sertifioidut viljan, nurmen, öljy-, valkuais- ja kerääjäkasvien siemenet. Ykköslajikkeista mm. RGT Planet, KWS Fantex, Uljas, Alvari, Vertti, Helmi, KWS Mistral, Avenue, Niklas, Astronaute, KWS Bagoo, Sampo, Louhi, Rubinia, Uula, Valtteri. Tule tekemään siemenhankinnat kevään kylvöille!

Tilavahti.com A429

Oulunsalo

www.tilavahti.com

Tokki Oy B235

Tohmajärvi

www.tokki.fi

Nautakarjan asiantuntijalta huipputuotteet karjallesi: Jourdain - Hi-Hog - Spinder! Safety-lukkoaita, Jourdain ja Spinder. Sulana pysyvät LaGee-juomakupit Suomen arktisiin oloihin. EasyFix-ritiläpalkkimatot, Jourdain-kalusteet, Hi-Hog-käsittelyhäkki.

Tomas Kjellman AB B450

Pedersöre

www.kjellman.fi

Trans Farm Oy C531

www.kumina.fi

Yksityisomisteinen Trans Farm Oy on maailman suurin kuminan sopimusviljelyttäjä, jonka toimipaikka sijaitsee Riihimäellä. Kuminaa, joka on maailmalla arvostettu mauste, viljellään kautta koko Suomen ja sitä viedään noin 50 maahan. Yritys on myös vahvasti mukana kotimaisen Finola-öljyhampun viljelyssä tuottamalla tästä sertifioitua kylvösiementä.

Trelleborg Wheel Systems C221 Nordic AB

www.trelleborg.com/wheels

www.trelleborg.com

Trelleborg Wheel Systems on johtava rengas- ja pyörätoimittaja maatalous- ja metsäkoneisiin, materiaalikäsittely- ja maansiirtokoneisiin sekä kaksipyöräisiin maailmanlaajuisesti. Yritys tarjoaa ratkaisuja joka mahdollistaa lisäarvoa käyttäjille ja toimii yhteistyössä monien valmistajien kanssa. Tehtaat sijaitsevat Italiassa, Latviassa, Brasiliassa, Tsekissä, Serbiassa, Sloveniassa, Kiinassa, Sri Lankassa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa.

Tume-Agri Oy C111

Turenki

www.tumeagri.fi

www.facebook.com/tumeagri/

Tume-Agri Oy valmistaa ja markkinoi kylvöön ja muokkaukseen tarkoitettuja maatalouskoneita.

Turner-Door Oy B241

Kalajoki

www.turner.fi

Turner on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys, jonka kotipaikka on Kalajoella. Turner-konsernin muodostavat teollisuuden oviratkaisuja tarjoava Turner Door Oy, uudiskohteiden autotallien oviratkaisuja tarjoava Turner Group Oy ja autotallinoviremontteja tarjoava Turner Ovipalvelu Oy.

Työterveyslaitos A219

Kuopio

www.ttl.fi/maatalous

U

Underhaug AS U330

Norja

www.underhaug.no

Johtava pyöröpaalien käsittelylaitteiden valmistaja Norjassa. Tuotteet ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Tuotteisiin kuuluu myös nurmen suorakylvökone ja monitoimikauha.

Urakointi Uutiset C202

Tampere

www.urakointiuutiset.fi

www.sl-mediat.fi

Urakointi Uutiset -erikoislehti tarkastelee traktoriammattilaisen työtä kaikista näkökulmista. Se on suunnattu maatalouden, kiinteistönhuollon, maa- ja metsätalouden, kuntien ja seurakuntien traktorinhaltijoille. Urakointi Uutiset myös verkossa osoitteessa urakointiuutiset.fi.

Usewood Forest Tec Oy U210

Raiviontie 40

40950 Muurame

040 183 0366

www.usewood.fi

V, W

Vade Oy C120

www.vade.fi

Vama B350

ks. Lantmännen Agro

Wameta (Weldi) B350

ks. Lantmännen Agro

Valio Oy A200

Helsinki

www.valio.fi

www.valio.com

Valio on suomalaisten maitotilayrittäjien omistama elintarvikeyritys, joka maksaa koko liiketoimintansa tuoton maidon tilityshinnassa maitotiloille. Vastuullisuusohjelmamme kattaa osuustoiminnallisen perustan, terveyttä ja hyvinvointia tukevat innovaatiot, läpinäkyvän hankinnan, kestävän maidontuotannon ja kiertotalouden sekä eläinten hyvinvoinnin. Viemme tuotteitamme noin 60 maahan.

Valmakauppa D100

www.maitojame.fi/valmakaupat

Vahva toimija maataloustarvikekaupassa. 30 Valmakauppaa viiden valiolaisen osuuskunnan alueella. Avoinna kaikille, myös kuluttaja-asiakkaille.

Vapo Oy B300

Jyväskylä

www.vapo.fi

www.vapo.com

Varila Steel B350

ks. Lantmännen Agro

Weckman B350

ks. Lantmännen Agro

Veljekset Ala-Talkkari Oy D160

Lapua

www.ala-talkkari.fi

Suomen johtavalta valmistajalta Veto-kiinteän polttoaineen polttolaitteet, -kattilat ja VetoCont -valmiit lämpökeskukset 30–990 kW. Meiltä myös traktorisovitteiset AT-lumilingot ja hiekoittimet.

Wiljami Technologies Oy A101

Vilomix Finland Oy B569

Paimio

www.vilomix.fi

Vilomix Finland Oy on vuonna 1979 perustettu erikoisrehutehdas Paimiossa. Yritys toimi aiemmin nimellä Hiven Oy. Tärkeimpiä tuoteryhmiämme ovat vitamiinirehut, energiarehut, erikoisrehut, kivennäisseokset, nuolukivet ja biologiset säilöntäaineet. Jakelukanavina toimivat Suomessa alue-edustajaverkostomme ja useimmat meijerimyymälät sekä meijereiden verkostojakelu.

Vinyylitalo Oy B211

Kurikka

www.vinyylitalo.fi

Visionfix Oy L125

Jyväskylä

www.visionfix.fi

Y

Yara B350

ks. Lantmännen Agro

Yrjö Tenkanen Oy C439

Salo

www.yrjotenkanen.fi

Teko Robus -maansiirtovaunut, Country-metsäperävaunut ja -kuormaimet, Teko-takalanat ja -hiekoittimet.

Ö

Överum B350

ks. Lantmännen Agro