KoneAgriaan on helppo tulla

Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen on helppo tulla eri puolilta Suomea niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Tampereen keskustasta pääsee kätevästi bussilla aivan näyttelyn sisäänkäynnin viereen.

Tapahtumapaikka sijaitsee 3-tien (E12) varressa, joten näyttelyalueelle on helppo tulla omallakin autolla. Maksuton etäparkki neljän kilometrin päässä näyttelyalueesta tuo paljon lisää pysäköintitilaa.

Jos tulet omalla autolla, kolmostieltä käännytään Tampereen Messu- ja Urheilukeskus-opasteen mukaan liittymästä 42.

Seuraa tienvarsiopasteita:

Pysäköinti

Uutena pysäköintivaihtoehtona tänä vuonna on ilmainen etäparkki. Alue sijaitsee Nokialta ja Porista päin tultaessa noin 4 km ennen Tampereen Messu- ja Urheilukeskusta, 3-tien (E12) varressa, ns. Linnakallion alueella. Sieltä on ilmainen bussikuljetus KoneAgriaan ja takaisin. Suosittelemme etäparkin käyttöä: se on maksuton ja bussikuljetus tuo näyttelyvieraat suoraan Ilmailunkadun sisäänkäyntiin.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on maksullinen pysäköinti. Pysäköintilippu on kätevämpi ja edullisempi ostaa KoneAgrian lipunmyynnistä tai infosta (6 euroa) kuin ulkona pysäköinninvalvojalta (10 euroa). Huomioithan, että pysäköintilippu tarkistetaan pysäköintialueelta pois ajettaessa. Pysäköintialueelta ostettaessa vain käteismaksu on mahdollinen.

Näyttelypäivän loputtua läheisen kauppakeskuksen vieressä oleva kiertoliittymä ruuhkautuu helposti. Kotiinpäin lähdön ollessa Helsingin, Turun tai Jyväskylän suuntaan, kannattaa messukeskuksesta lähteä parkkialueilta vasemmalle keskustan suuntaan. Ilmailunkadulta Sarankulmankadun kautta oikealle Kolmionkadulle ja jälleen oikealle Lahdenperänkadulle ja siitä moottoritielle Helsingin suuntaan. Seuraa lähtiessäsi tien numero-opasteita tielle n:o 3.

Ryhmäbussien pysäköintiin on varattu P2 Ilmailunkadun varrelta. Ryhmäbussit ajavat P2-alueelle jättääkseen matkustajat kyydistä. Paluumatka alkaa samalta paikalta.

Julkisilla huolettomasti

Näyttelyalue sijaitsee noin 15 minuutin matkan päässä niin linja-autoasemalta, juna-asemalta kuin Tampere-Pirkkalan lentoasemaltakin.

Tampereen joukkoliikenteen linja 14 liikennöi Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen noin puolen tunnin välein. Reitti kulkee Tampereen rautatieaseman (pysäkki Stockmannin edessä), Keskustorin sekä Tampereen linja-autoaseman kautta. Bussi no 14 pysähtyy Ilmailunkadulla. Toinen vaihtoehto on Tampereen joukkoliikenteen linja no 34.

Osoitteeksi navigaattoriin

Etäparkki: Jasperintie, 33920 Pirkkala

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus: Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere

Osoitteeksi navigaattoriin

Etäparkki: Jasperintie, 33920 Pirkkala

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus: Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere