Tampereelle on helppo tulla

Tampereelle on hyvät liikenneyhteydet eri puolilta Suomea. Tampereen keskustasta pääsee kätevästi bussilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen.


T
apahtumapaikka sijaitsee 3-tien varressa, joten näyttelyalueelle on helppo omallakin autolla. Paikoitustilaa alueella on runsaasti. Jos tulet omalla autolla, kolmostieltä käännytään Tampereen Messu- ja Urheilukeskus-opasteen mukaan liittymästä 42.

Seuraa tienvarsiopasteita:

Pysäköinti

Alueella on pysäköintitilaa on noin 4 000 autolle. KoneAgriassa on maksullinen pysäköinti. Pysäköintilippu on kätevämpi ja edullisempi ostaa KoneAgrian lipunmyynnistä (3 euroa) kuin ulkona pysäköinninvalvojalta (5 euroa). Huomioithan, että pysäköintilippu tarkistetaan pysäköintialueelta pois ajettaessa.

Näyttelypäivän loputtua läheisen kauppakeskuksen vieressä oleva kiertoliittymä ruuhkautuu helposti. Kotiinpäin lähdön ollessa Helsingin, Turun tai Jyväskylän suuntaan, kannattaa messukeskuksesta lähteä parkkialueilta vasemmalle keskustan suuntaan. Ilmailunkadulta Sarankulmankadun kautta oikealle Kolmionkadulle ja jälleen oikealle Lahdenperänkadulle ja siitä moottoritielle Helsingin suuntaan. Seuraa lähtiessäsi tien numero-opasteita tielle n:o 3.

Ryhmäbussilla oven eteen

Ryhmien tilausbussit ohjataan jättämään matkustajansa pohjoiseen sisäänkäyntiin. Myös inva-autojen pysäköinti ja taksi ovat pohjoisen sisäänkäynnin läheisyydessä.

Julkisilla huolettomasti

Näyttelyalue sijaitsee noin 15 minuutin matkan päässä niin linja-autoasemalta, juna-asemalta kuin Tampere-Pirkkala lentoasemaltakin. Tampereen joukkoliikenteen linja 14 liikennöi Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen noin puolen tunnin välein. Reitti kulkee Tampereen rautatieaseman (pysäkki Stockmannin edessä), Keskustorin sekä Tampereen linja-autoaseman kautta. Bussi no 14 pysähtyy Ilmailunkadulla.