Pysäköinti KoneAgriassa

KoneAgria-näyttelyn pysäköinti tapahtuu etäparkissa Killerjärven raviradalla ja Jyväskylän Paviljongin läheisyydessä olevissa parkkitaloissa ja pysäköintialueilla. Etäparkissa pysäköinti on maksuton ja siellä on runsaasti tilaa. Muualla pysäköinti on maksullista.

Maksuton etäparkki Killerillä

Porin ja Tampereen suunnasta KoneAgriaan tulevien kannattaa käyttää Killerjärven raviradan etäparkkia.

Raviradan pysäköintialueella pysäköinti on ilmaista, samoin bussikuljetus etäparkista näyttelyalueelle ja takaisin. Etäparkki-
kuljetus tuo asiakkaat suoraan Uno Savolan kadulle sisäänkäynnin läheisyyteen ja paluukyyti lähtee samasta paikasta.

Lännestä tulevien on todella helppo ajaa Killerin alueelle vt 23:lta Killeri-opasteen mukaan. Jämsän suunnasta tulevien kannattaa kääntyä 9-tieltä Keljossa markettien kohdalta vt:lle 23 Porin suuntaan, josta noin 6 km jälkeen Killeri-opasteen mukaan.

Ravirata sijaitsee osoitteessa Vesangantie 24, Jyväskylä.

Paviljongin alueen pysäköinti

Paviljongin alueella on käytössä kaksi parkkihallia. P-Paviljonki 1:een ajetaan Satamakadulta ja P-Paviljonki 2:een Uno Savolan kadulta. Kumpikin on aivan näyttelyalueen yhteydessä. Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti.

Paviljongin ja Satamakadun väliin jää lisäksi yksi maksullinen pysäköintialue. Paviljongin alueella pysäköinti maksaa
yhden euron alkavalta tunnilta.

Jyväskylän keskustan kaikki pysäköintitalot ovat käytettävissä ja lähellä Paviljonkia. Niistä on lyhyt kävelymatka näyttely-alueelle. Kaupungin pysäköintitaloissa pysäköintilippu maksetaan pois lähtiessä. Maksun jälkeen on 15 minuuttia aikaa ulos ajamiseen.

Ryhmämatkalaisten ja etäparkista saapuvien bussien purku tapahtuu Uno Savolan kadulla aivan sisäänkäynnin läheisyydessä.

Ryhmämatkalaisten bussit paikoitetaan Killerjärven raviradan etäparkkialueella.