Kymmenes KoneAgria-näyttely kutsuu alan ammattilaisia

Kymmenes KoneAgria-näyttely pidetään Jyväskylän Paviljongissa 8.–11.10.2014. Näyttely on valmis vastaanottamaan vieraat. Kone- ja laitevalmistajat sekä muut näytteilleasettajat ovat valmiina palvelemaan asiakkaita.

Tätä kirjoitettaessa on tiedossa Ukrainan kriisiä seuranneiden talouspakotteiden johdosta syntynyt maidon tuottajahinnan alennus. Osalle viljasadosta on odotettavissa ainakin laatutappioita. Tulevan ohjelmakauden tukiehtojen yksityiskohdat esimerkiksi lannoituksen osalta eivät ole vielä selvillä.

Omalla tuotannonalallaan eteenpäin menijät seuraavat aikaansa koko ajan. Tulevaisuuden tekijät hakevat tietoa ja ratkaisuja myös epävarmoina hetkinä ja varautuvat tulevaan. Eri vaihtoehtojen vertailu on tärkeää tehtäessä konekauppaa. KoneAgria tarjoaa siihen hyvän mahdollisuuden. Näytteilleasettajat ovat näyttelyssä mukana kohdatakseen asiakkaat henkilökohtaisesti. Kone- ja laitevalmistajilla sekä erilaisten palvelujen tarjoajilla on paikalla paras mahdollinen osaaminen.

ProAgrian osastolla voi tutustua palveluihin, jotka helpottavat yrittäjän arkea ja tukevat johtamista. Esillä ovat muun muassa uudistuva maidontuotannon tuotosseuranta, kasvintuotannon uudet palvelupaketit sekä investointien taloudelliset näkökulmat.

Näyttelyn seminaarit suuntaavat tulevaan. Torstaina 9.10. paikalla on maa- ja metsätalousministeri Petteri Orpo kertomassa maatalouden kehittämisen suuntaviivoista tulevalla ohjelmakaudella. Liha-alan kysymyksiä käsitellään kahdessakin seminaarissa ja tarjolla on paljon muita mielenkiintoisia aiheita.

Aiempien vuosien kävijätutkimukset kertovat, että KoneAgria on maatalouden ammattilaisten näyttely. Tämänkin vuoden näyttely on suunnattu maatalou-desta tai maaseutuammateista elinkeinonsa tavalla tai toisella saaville.

Kaikki käytettävissä oleva tila niin ulkona kuin sisälläkin on täynnä näytteilleasettajia. Mukana on jonkin verran uusia näytteilleasettajia ja heidän myötään näyttelyt monipuolistuvat entisestään. Valtaosa näytteilleasettajista on mukana jo kymmenettä kertaa. Hyvä näyttelyn sisältö takaa, että näyttely on käymisen arvoinen.

Tervetuloa KoneAgriaan!

Vesa Laitinen

johtaja

ProAgria Keski-Suomi

vesa.laitinen@proagria.fi

Näyttelyn järjestäjät

ProAgria Keski-Suomi
ProAgria Länsi-Suomi

Yhteyshenkilöt

Näyttelypäällikkö
Marko Toivakka
ProAgria Keski-Suomi,
0400 735 259
marko.toivakka@proagria.fi

Tiedotus

Marjo Marttinen
ProAgria Keski-Suomi
0400 648 275
marjo.marttinen@proagria.fi

Emma Pikkarainen
ProAgria Länsi-Suomi
050 66 470
emma.pikkarainen@proagria.fi

Seminaarit

Vesa Ali-Sippola
ProAgria Länsi-Suomi
050 66 473
vesa.ali-sippola@proagria.fi

Ryhmäliput

Eeva-Liisa Kivimäki
p. 040 576 8740
eeva-liisa.kivimaki@proagria.fi

Sähköinen lippukauppa

www.koneagria.fi näyttely­kävijöille liput ja hinnasto

Näyttelyinfot

Avoinna näyttelyaikana
Uno Savolan kadun ja
Lutakonaukion auloissa.

www.koneagria.fi