3 SYYTÄ VALITA JOHN DEERE 6R -MALLI

Kuvittele moderni maatalous ilman traktoreita –se ei ole mahdollista. Nämä koneet auttavat maanviljelijöitä työnteossa kaikkialla maailmassa.

Maatalousyrittäjän työ on paitsi monipuolista, myös täynnä haasteita, ja siksi viljelijät tarvitsevat oikeat välineet –monipuoliset koneet esimerkiksi kylvöön, kyntämiseen ja muihin peltotöihin, joihin voi luottaa päivittäin. John Deere tunnetaan maailman johtavana maatalouskoneiden valmistajana. Valmistaja pitää aina mukavuutta, polttoainetaloutta ja alhaisia ylläpitokustannuksia tuotekehityksensä keskeisinä kohtina.

1. ALHAISEMPI POLTTONESTEEN KULUTUS

Riippumattomassa DLG-PowerMix-kuljetustestissä 2.0* (kuljetuskäyttö) 6R 185 -mallin polttonesteen kulutus oli vain 349 g/kWh dieseliä ja 14 g/kWh urealiuosta.

*DLG-PowerMix-testi nro 7369 (www.dlg.org)

2. KIINTEÄHINTAISET HUOLLOT

Kiinteiden ylläpitokustannusten ansiosta voit olla varma sijoituksesi tuotosta. Vielä enemmän. Tämä auttaa säilyttämään koneesi jälkimarkkina-arvon! Inflaation kestävät korjauskustannukset PowerGard-huolto/jatkoturvapaketti takaa vakaat korjauskustannukset ja suojaa sinua tulevilta hinnankorotuksilta jopa 8 vuotta/8 000 tuntia. Korjauskustannukset voivat kasvaa joka vuosi jopa 8 % inflaation johdosta. Saatat siis maksaa  jopa 36 % enemmän viiden vuoden jälkeen ilman PowerGard -huolto/jatkoturvapakettia!

3. KORKEAMPI JÄLLEENMYYNTIARVO

Korkeampi ostohinta ei välttämättä tarkoita, että olet menettänyt paljon rahaa. John Deere -traktori on pitkäaikainen sijoitus ja säilyttää arvonsa myös jälkimarkkinoilla. Voit siis olla varma, että sinulle sopivan käyttöiän pääteeksi John Deere -traktori on myös arvokkaampi kuin vastaavat kilpailijansa. Vuoden 2022 keväällä tehty riippumaton tutkimus osoittaa, että John Deere -jälleenmyyjän asianmukaisesti ylläpitämien traktorien käyttöarvo on suurempi kuin itsenäisesti huollettavien traktorien. 16 %:ssa myynnistä ero oli yli 5 %.

Edellä mainittujen lisäksi voit hallita kulujasi edullisen koron ansiosta, tutustu korkokampanjaan: Korkokampanja

Ole osa huipputeknologiaa ja tutustu näihin tehokkaisiin traktoreihin: 6R-sarja | Traktorit | John

DeereJohn Deere 6R -traktori on tarkoitettu asiakkaalle, joka etsii ensiluokkaista mukavuutta, innovatiivisia ratkaisuja ja tehokasta konetta, joka tarjoaa luokkansa parhaan suorituskyvyn.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä lähimpään konemyyjääsi: witraktor.fi/yhteystiedot